Kelly Osbourne - Premiéra snímku Temný rytíř | foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne na premiéře Temného rytíře: krásná a štíhlá

  • 33
Snímek Temný rytíř trhá rekordy návštěvnosti v USA, stejný výsledek se očekává i ve Velké Británii, kde měl film nedávno premiéru. Na té se ukázaly známé tváře včetně problémové dcery rockera Ozzyho Osbournea Kelly.

Kelly Osbourne si prošla drogovou i alkoholovou závislostí a léčila se také kvůli psychickým obtížím, které se u ní projevily možná proto, že byla vždy brána jako ta "tlustá zlobivá holka", jak se vyjádřil jeden z fanoušků jejího otce.

Na londýnské premiéře pokračování příběhu o Batmanovi Temný rytíř Kelly všem vyrazila dech. Na červeném koberci se prošla v černých šatech, které obepínaly její pohublou postavu. I účes tentokrát volila střídmý, vyvarovala se oblíbených růžových rozcuchů a místo nich jí kadeřník na hlavě vytvořil elegantní účes z krátkých tmavých vlasů.

Maggie Gyllenhaalová
Maggie Gyllenhaalová

Na premiéře nemohla chybět hlavní ženská postava snímku Maggie Gyllenhaalová, která vystřídala Katie Holmesovou v roli Rachel. Hlavního hrdinu ztvárnil Christian Bale, který do Londýna dorazil s manželkou Sibi. Nechyběl ani představitel komorníka Alfreda, herec sir Michael Caine.

Heath Ledger jako padouch Joker
Heath Ledger jako Joker 

Temný rytíř překonal všechny dosavadní rekordy, co se návštěvnosti týče. Za první čtyři dny promítání vydělal 155 milionů dolarů. Zásluhu na tom jistě má tragicky zesnulý herec Heath Ledger, který ztvárnil proradného Jokera. Ledger se premiéry nedožil, jelikož byl v lednu tohoto roku nalezen ve svém bytě mrtvý, zřejmě se předávkoval léky.