Keira Knightley se svým snoubencem Jamesem Rightonem

Keira Knightley se svým snoubencem Jamesem Rightonem | foto: Profimedia.cz

Keira Knightley se zasnoubila s hudebníkem Jamesem Rightonem

  • 22
Britská herečka Keira Knightley se bude vdávat. O ruku ji požádal muzikant James Righton, s nímž je něco přes rok. Podle agentury AP to oznámila mluvčí filmové hvězdy.

Hvězda filmové série Pirátů z Karibiku a klávesista britské rockové kapely Klaxons další podrobnosti k zásnubám ani plány ohledně svatby nesdělili.

Sedmadvacetiletá Keira Knightley na sebe upozornila mimo jiné díky komedii Blafuj jako Beckham (2002), kde hrála členku dívčího fotbalového týmu. Za roli Elizabeth Bennetové ve filmové adaptaci románu Jane Austenové Pýcha a předsudek byla v roce 2006 nominována na Oscara.

Právě při natáčení tohoto filmu se dala dohromady s hereckým kolegou Rupertem Friendem, s nímž pak byla pět let. Rozešli se na konci roku 2011, protože Friend nesnesl stoupající slávu své přítelkyně.

Keira Knightley a Rupert Friend

Krátce po rozchodu se Keira dala dohromady s Jamesem Rightonem. Seznámila je společná kamarádka. Svůj vztah nijak netajili, ale v médiích o něm příliš nemluvili a na červeném koberci se herečka obvykle objevovala sama.

,