Keanu Reeves na filmovém festivalu v Cannes (2013) a ve filmu Bod zlomu (1991)

Keanu Reeves na filmovém festivalu v Cannes (2013) a ve filmu Bod zlomu (1991) | foto: Profimedia.cz

Keanu Reeves pořádně přibral a v Cannes ukázal dvojitou bradu

  • 16
Bývalý idol dívčích srdcí Keanu Reeves, který si přísně střeží své soukromí, překvapil v Cannes svým vzhledem. Když shodil vousy, ukázalo se, že pořádně přibral.

Reeves dvojitou bradu ukrýval právě pod vousy. Na filmový festival v Cannes však dorazil jen se strništěm a ukázal baculaté tváře a dvojitou bradu.

Herec si v poslední době nezahrál žádnou výraznější roli. Jeho posledním filmem byl snímek Generation UM... z loňského roku. Na festival přijel podpořit film Man of Tai Chi, který režíroval. Letos se v kinech objeví také film 47 Ronin, jehož příběh je založený na skutečné události, ke které došlo v 18. století v Japonsku. 

Reeves byl díky svému exotickému vzhledu idolem mnohých žen. Herec se narodil v Libanonu a po otci je částečně Číňan a částečně Havajec. Právě jméno Keanu je havajské a znamená ledový vánek nad vrcholky hor.

Když byl Reeves malý, otec od jeho matky utekl a později si dokonce odpykával ve vězení trest za prodej heroinu. Matka se s dětmi často stěhovala a jistý čas žili v Kanadě.

K filmu Reeves utekl už v sedmnácti letech a nedodělal si ani maturitu. Proslavily ho snímky jako Malý Buddha, Drákula, Nebezpečná rychlost, Ďáblův advokát a Matrix.