Karolína Kurková je v jednom kole

  • 15
Nejvyhledávanější česká topmodelka současnosti Karolina Kurková, která je považována za Claudii Schifferovou východního bloku, je stále v jednom kole. Naposledy na sebe devatenáctiletá kráska upoutala pozornost obecenstva na newyorském týdnu módy.

Ještě před pár lety byla obyčejnou gymnazistkou ze severočeského Děčína, která hrála divadlo a o modelingu nevěděla téměř nic.

Dnes je Karolína Kurková slavnou topmodelkou a získává jeden triumf za druhým.

S ročním příjmem kolem pěti miliónů dolarů se tato modelka, předvádějící prádlo La Perla nebo Victoria's Secret, zařadila už před časem mezi nejlépe vydělávající ženy módního odvětví.

V New Yorku dlouhonohá krasavice, jenž učarovala filmové hvězdě Hughu Grantovi i herci Ashtonu Kutcherovi, s velkým úspěchem předvádí trendy oblékání pro jaro a léto 2004.

Topmodelka Karolína Kurková předvádí jeden z modelů Billa Blasse na módní přehlídce, která se konala 16. září v New Yorku.

Topmodelka Karolína Kurková představuje jeden z modelů Oscara de la Renty na módní přehlídce, která se konala 15. září v New Yorku.

Topmodelka Karolína Kurková předvádí večerní šaty Billa Blasse na módní přehlídce, která se konala 16. září v New Yorku.

Topmodelka Karolína Kurková předvádí jeden z modelů na módní přehlídce v New Yorku.

Topmodelka Karolína Kurková předvádí model tvůrkyně Anny Sui na přehlídce, jež se konala 17. září v New Yorku.

Topmodelka Karolína Kurková představuje jeden z modelů na přehlídce dvorního návrháře značky Louis Vuitton Marka Jacobse, která se konala 15. září v New Yorku.

Karolína Kurková