Karel Gott, který se zotavuje na horách, fanouškům popřál krásnou adventní...

Karel Gott, který se zotavuje na horách, fanouškům popřál krásnou adventní neděli. | foto: Facebook Karla Gotta

Gott se po vážné nemoci zotavuje v přírodě, s rodinou vyrazil do hor

  • 64
Zpěvák Karel Gott (79) se po prodělané nemoci úspěšně zotavuje. S celou rodinou vyrazil na zimní dovolenou do hor a fanouškům prostřednictvím Facebooku popřál krásnou adventní neděli.

„Milí přátelé, dnes ráno jsem se probudil a ejhle, jsem sněhem zavátý. Jakpak se tam u vás doma máte? Přeji vám všem krásnou adventní neděli,“ popřál Karel Gott a přiložil svou fotografii v zasněžené krajině. 

Podobný snímek sdílela na Instagramu i zpěvákova dvanáctiletá dcera Charlotte, a je tak zcela zřejmé, že Karlu Gottovi je celá jeho rodina během rekonvalescence velkou oporou. 

15.prosince 2018 v 17:39, příspěvek archivován: 16.prosince 2018 v 16:48

Zpěvák byl před necelým měsícem propuštěn do domácí péče po pobytu ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, kde skončil kvůli respiračnímu onemocnění. 

Lékaři drželi Karla Gotta vzhledem k oslabené imunitě v karanténě. Směl k němu jen vybraný personál a manželka Ivana. Gottův management zrušil veškerý jeho pracovní program.

V listopadu 2015 diagnostikovali lékaři Karlu Gottovi zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin, takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Gott zahájil cílenou onkologickou léčbu a po šesté chemoterapii následná vyšetření ukázala, že nádorové onemocnění zcela vymizelo.