Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář (3. ledna 2018)

Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář (3. ledna 2018) | foto: Profimedia.cz

Kancléř Vratislav Mynář je dvojnásobným tatínkem. Opět má syna

  • 85
Hradní kancléř Vratislav Mynář (52) a jeho manželka Alexandra (36) se pochlubili šťastnou novinou. Ve čtvrtek se jim narodil druhý syn. Dostal jméno Viktor.

„Můžu potvrdit, že jsem se včera v ranních hodinách v 8:48 stal podruhé šťastným tátou. Mám z toho velkou radost a ještě to štěstí vstřebávám. Je to kluk, vážil tři kila dvacet a jmenuje se Viktorek,“ cituje Blesk Mynáře.

Kancléř dodal, že maminka i dítě jsou v pořádku a porod proběhl bez komplikací.

Moderátorka Alexandra Mynářová těhotenství potvrdila letos na jaře. Loni v létě přitom přišla o dceru v pátém měsíci těhotenství. S manželem už mají syna Vratislava, který se jim narodil v roce 2015.

Alexandra Nosková a Vratislav Mynář se vzali se v únoru 2015 v moravských Osvětimanech, kde Mynář podniká a působí jako zastupitel. Za svědka šel prezident Miloš Zeman. Nevěsta byla při obřadu těhotná.

Moderátorka začínala v České televizi. Její vztah s Mynářem se provalil v roce 2013, když deník Blesk přinesl fotografie z Dubaje, kde s kancléřem trávila dovolenou. Z ČT pak odešla a od roku 2016 moderuje na televizi Barrandov.

24. března 2016