Julia Robertsová předvedla obří prsa. Láká fanoušky na svůj Instagram

  • 36
Julia Robertsová (51) zaskočila diváky Show Ellen DeGeneresové. V miniaturních bikinách předvedla obří prsa. Moderátorka slavného pořadu se snažila Robertsovou přesvědčit, že díky fotce s falešnými vnadami získá herečka více sledujících na svém nedávno založeném instagramovém účtu.

Hlavní hvězda filmu Pretty Woman Julia Robertsová zavítala nedávno do pořadu Show Ellen DeGeneresové. V rozhovoru se herečka s moderátorkou bavila mimo jiné o svém instagramovém účtu.

Ten si Robertsová založila na rozdíl od mnoha hollywoodských hvězd teprve před několika měsíci, a proto má zatím „pouhé“ tři miliony sledujících. V porovnání s účtem moderátorky pořadu DeGeneresové (60), který si pravidelně prohlíží šedesát milionů fanoušků, je to zanedbatelné číslo.

DeGeneresová se proto snažila Robertsovou přesvědčit k osvědčené taktice mnoha žen na sociálních sítích. Podle moderátorky stačí mnohým z nich jen ukázat obří prsa a fanoušci přibývají po desetitisících.

V miniaturní podprsence s obřími vycpávkami se herečka očividně necítila ve své kůži. V jednu chvíli přiznala, že se stydí. DeGeneresová dotáhla scénu k dokonalosti, když přidala za Robertsovou pozadí s mořem a po bok herečky přizvala jejího kolegu Dermotta Mulronneyho (55). S tím si Robertsová v roce 1997 zahrála v romantické komedii Svatba mého nejlepšího přítele.

14. května 2016