Diskuze

Johnny Depp: Po rozvodu jsem byl psychicky i fyzicky na dně

Johnny Depp (55) přiznal, že po rozvodu s Amber Heardovou (32) měl problém začít znovu fungovat. S bývalou manželkou, která ho obvinila z domácího násilí, se rozešel dva roky po svatbě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavne ze nebyl na dne, kdyz se rozesel s Vanessou Paradis. Maji dve deti, nikdy si ji nevzal a po rozchodu si rychle poridil mladsi trofej manzelku. A ted place. Fnuk. Fnuk. Lito mi ho neni. Od te doby, co se 'nasel' v roli Jacka Sparrowa zacal byt divny, ani neumi hrat, natoz mluvit americkou anglictinou.

2 0
možnosti

Chudák malej, poctivej a hodnej. A všichni mu ubližují ;-D

4 0
možnosti

To je ten, co mluvil o zabití Trumpa? No, co bych tomu šaškovi jenom popřál...

2 3
možnosti

Nic nového. Prachy a sláva obvykle jako recept na štěstí nefungujou. Je to složitá "ekonomicko-psychicko-sociální multikriteriální optimalizační úloha". Cílem je najít rovnováhu mezi množstvím peněz, sebeuspokojením (např. popularitou), volným časem pro sebe a pro rodinu a k tomu všemu je ještě dobré mít alespoň nějaký řád (tím nemyslím Lva od Zemana). Málokdo to umí. Depp určitě ne. Vlastně většina lidí, o kterých se píše, to neumí. Jsou buď moc slavní nebo moc krásní nebo moc zaneprázdnění a k tomu obvykle moc zazobaní. Jinak by se o nich nepsalo. A ti, kteří o nich jen čtou, jim zase dost často záviděj. Myslím, že nejšťastnější fakt asi budou Křováci (tedy pokud je zrovna nikdo nevyhání z domoviny, ale i tak jim aspoň podsouváme náš ne-šťastný způsob života).

8 0
možnosti
Foto

...díky slzám neviděl....

Já vím že díky a kvůli se někdy ze stylistických důvodů zaměňuje (například díky zpoždění jsem přišel pozdě - ve smyslu ironického "fakt dík"), tady je to ale podle mě chyba,

15 0
možnosti

měl zůstat s Joe le taxi .... VP.

6 0
možnosti

Přemýšlel komu co udělal?

Vanessa Paradise..?

11 0
možnosti