Jiří Mádl ukázal poprvé syna. Bezmezná láska, bavič a nekonečná radost, píše

  • 13
Jiří Mádl (36) se pochlubil fotografií syna Františka. Filmový herec, režisér a scenárista si přísně střeží soukromí. Dítě mělo přijít na svět v prosinci, zpráva o jeho narození obletěla česká média až v lednu a Mádl ji potvrdil měsíc poté.

„Tři měsíce je na světě tenhle střelec. Bezmezná láska, bavič a nekonečná radost ze života. A moc dobře ví všechno,“ napsal Jiří Mádl k první fotce syna Františka, kterou zveřejnil na Instagramu.

Informaci o narození potomka potvrdil režisér v únoru na tiskové konferenci, kde byl jedním z VIP hostů coby režisér snímku Vlny. „Ano, narodil se mi syn František,“ řekl. Do větších podrobností zacházet nechtěl.

„Asi jste zaregistrovali, že jsem se k tomu, kdo je matkou, nevyjadřoval. Mám nějaké své důvody a nebudu to měnit,“ dodal Mádl, jehož první potomek měl přijít na svět v porodnici v pražském Podolí.

Jiří Mádl, herec, režisér a scenárista hostem pořadu Rozstřel

Podle informací bulváru se herec a režisér rozešel se srbskou stylistkou, scénografkou a kostýmní výtvarnicí Andrijanou Trpkovićovou (44), se kterou byl vídán ještě loni. Maminkou Františka je mladší tmavovláska, fotografka Kateřina. Společně s kočárkem na procházce je bulvární fotografové přistihli před několika týdny v Praze.

Jiří Mádl prozradil, že první erotické zkušenosti získal v klášterní škole

Jiří Mádl je český filmový herec, režisér a scenárista. Vystudoval sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Velmi oblíbený se stal díky spolupráci a přátelství s Vojtou Kotkem, rovněž hercem a režisérem. Spolu také moderovali televizní pořady, jako byl například Stahovák.

Napsal knihu Přitažlivost planety Krypton, jako herec se proslavil například filmy Snowboarďáci, Rafťáci, Colette, Gympl, Probudím se včera, Peklo s princeznou nebo Deníček moderního fotra. Jeho režijním debutem byl film Pojedeme k moři, za další projekt Na střeše získal mnohá ocenění.