zleva porotce Jiří Pomeje, ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová a moderátor Marek Vašut

zleva porotce Jiří Pomeje, ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová a moderátor Marek Vašut | foto: Aleš Kartal

Hamrová hlídala své vnady, Miss Junior málem omdlela hlady

  • 89
Ředitelka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová opět nezklamala a připravila pro diváky pikantní podívanou. Letošní ročník soutěže, která je určena pro dívky ve věku mezi 15 a 18 lety, probíhal v Národním domě na Vinohradech za přítomnosti mnoha známých tváří.

Na slavnostní večer si vzala Kateřina Hamrová platinovou paruku a bílé svatební šaty bez ramínek, které jen tak tak udržely její vnady a chvílemi hrozilo, že silikonem zvětšená ňadra stejně jako loni uvidí i publikum. - více zde V závěru večera se Hamrová raději převlékla do černých šatů, příliš to ale nepomohlo.

O opravdové faux pas se však postaral moderátor Marek Vašut, který si spletl při vyhlašování vítězek druhé a třetí místo. Celé to zamotal tak, že ani diváci nepochopili, která dívka jaký titul získala. Jisté zůstalo snad jen to, že soutěž se konala již poosmé a tentokrát se jí poprvé účastnily také krasavice ze Slovenska.

Korunku a stuhu pro vítězku české části si i přes zmíněné zmatky nakonec odnesla šestnáctiletá studentka gymnázia Michaela Haladová ze Strakonic, nejkrásnější Slovenkou se stala sedmnáctiletá studentka literárního gymnázia v Banské Bystrici Dorota Sámelová.

Nejspokojenějším mužem večera byl zřejmě zpěvák a porotce Michal Michajlec. Vítězka Michaela Haladová byla totiž od začátku soutěže jeho jasnou favoritkou a vyhrála nejen český titul Miss Junior, ale stala se také Miss Sympatie. Dívka bodovala i u speciální novinářské poroty. Radost Michajlecovi ale dlouho nevydržela, Míše se totiž krátce po vyhlášení výsledků podlomily nohy vyčerpáním a hlady, a tak ji zpěvák musel poskytnout první pomoc a nakrmit ji.

V porotě zasedl také Albert Smola, čerstvý nositel titulu Muž roku 2007, moderátorka Zuzana Belohorcová či bývalý herec a producent Jiří Pomeje, který s sebou tentokrát výjimečně nevzal svoji přítelkyni. "Denisa leží doma s chřipkou," prozradil Pomeje a po skončení oficiálního večera se decentně odebral domů, aby své milé uvařil čaj a dal jí vitaminy.