George Clooney má stres z vypadávání vlasů

Pro George Clooneyho není problémem, že ve 40 letech ještě nemá rodinu. Spíš ho stresuje každodenní pohled do zrcadla. "Pořád se musím pozorovat, jestli se mi nedělá pleš. To je jediný stres, který na mě po čtyřicítce doléhá," řekl slavný herec s pověstí sexuálně nejpřitažlivějšího muže německému časopisu "bella".

Clooney má za sebou tříleté manželství s herečkou Taliou Balsamovou. Naposledy měl delší vztah s Francouzkou Céline Balitranovou a od té doby je vidět se stále novými přítelkyněmi, k nimž patřila i herečka Renée Zellwegerová, která se proslavila filmem Deník Bridget Jonesové.

Nová svatba však pro Clooneyho nepřipadá v úvahu. "Když je člověk sám a nějaký vztah končí, nepotřebuje aspoň advokáta," říká. "Jednou jsem už byl ženatý, ale nebyla to žádná sláva. Ne že bych svou ženu neměl rád, ale myslím, že jsem nebyl dobrý manžel."

Hollywoodská hvězda uvádí další důvod: "Totálně jsem propadl svému zaměstnání a pracuji dvanáct hodin denně, i když právě netočím. Mám ještě vlastní produkční firmu, a tak mi na lásku moc času nezbývá."

Americká star - herec George Clooney.