Diskuze

Havel je plnokrevný příběh, řekla o filmu bývalá první dáma Dagmar Havlová

Jeden z prvních českých filmů, který se do distribuce dostává po koronavirové krizi a nouzovém stavu, je snímek Havel. Titulní roli hraje Viktor Dvořák a Olgu Havlovou, první manželku bývalého prezidenta, Anna Geislerová. Film, jenž přijde do kin 23. července, měl slavnostní premiéru v úterý a nechyběla na ní ani Dagmar Havlová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Symbolickým a zároveň tragickým vyjádřením sametového podvodu byla instalace Mariána Čalfy, v té době ještě aktivního agenta KGB, do křesla předsedy vlády dne 10.12. 1989, kde setrval až do 2.7.1992. Václav Havel si jej vybral za nejbližšího

spolupracovníka.Rv

0 0
možnosti
HM

Geislerová má k Olze Havlové nekonečně daleko.

5 0
možnosti
Foto

Pořád mám dojem, že nejlépe zahrál Havla Marek Daniel.

0 0
možnosti

Otázka je Dášo, co ti vyprávěl....byly na premiéře i další jeho ženy? Třeba Vodňanská? Doufám že he aspoň v tom filmu. Jinak myslím, že herecký výkon hlavní role je bravurní. Geislerku ohodnotim až potom.

0 0
možnosti
OJ

Film nesoudim, páč jsem zatim neviděl. Ale jsem zvědav jaká bude návštěvnost. Z počátku hádám vysoká, protože se tam budou chtít mnozí ukázat. Ale potom? Naženou tam školy? Nebo je ten film tak dobrý, že na něj půjdou i lidi kvůli filmu a né jen pro deklarování že stojí na správné straně dějin?

0 1
možnosti
MR

Tak na to, že je to Idnes, jsou fotky dost tragické...

0 0
možnosti
JM

Hrobník Československa co se hlásil k odkazu T. V. Masaryka a idealista schvalující humanitární bombardování. Tak to musí být opravdu plnokrevný příběh na Oskara.

12 13
možnosti
Foto

Masaryk byl TGM, v čem byl hrobník Československa? Humanitární bombardování snad už je několikrát vyvráceny hoax

10 2
možnosti
AS

Už se staví na Václaváku pro Havla Mauzoleum?

15 10
možnosti
TK

Nebyl východní diktátor. Takže ne.

15 1
možnosti
Foto

Tá ví o něm prt. (d)

Jako my všichni.

0 4
možnosti