Lindsay Lohanová v soukromí a při focení pro magazín Playboy

Lindsay Lohanová v soukromí a při focení pro magazín Playboy | foto: ReutersProfimedia.cz

Dvě podoby Lohanové: nenalíčená v soukromí a upravená v pánském magazínu

  • 32
Herečka Lindsay Lohanová je známá především svými problémy se zákonem. Naposledy si před nástupem trestu odskočila nafotit lechtivé snímky pro pánský magazín. Měla za ně zinkasovat kolem milionu dolarů. Z pihaté a odbarvené blondýny se po úpravách podařilo udělat svůdnou sexy ženu.

Přestože magazín bude na pultech obchodů až v polovině prosince, jeho titulní strana se na internetu objevila mnohem dřív. Lohanová na obálce pózuje na červeném sametovém křesle ve tvaru králíčka Playboye.

Fotky v magazínu by měly být mnohem odvážnější, i když hereččina matka Dina na podzim po focení tvrdila: "Je to ještě malá holka, všechny snímky budou velmi decentní."

Lindsay Lohanová na obálce magazínu Playboy

Herečka by měla připomínat její idol Marylin Monroe, která na červeném sametu pózovala při focení pro kalendář v roce 1949 a pak se o čtyři roky později objevila také v pánském magazínu.

Lohanová v rozhovoru pro časopis prohlásila, že se ze svých chyb poučila.

"Když se dívám zpátky, pravděpodobně bych poslouchala a přijala rady od lidí, které obdivuji," řekla herečka, která ze svých potíží viní také svoji tvrdohlavost.

"Během uplynulých pěti let jsem zjistila, že čas letí rychleji, než si myslíte, a protože žijete jen jednou, musíte se poučit ze svých chyb, splnit si své sny a být zodpovědní," dodala Lohanová.

Herečku v listopadu odsoudili na třicet dní vězení. Podle soudu v Los Angeles totiž porušila podmínku za krádež náhrdelníku a za řízení v opilosti z roku 2007 (více zde). Před nástupem na výkon trestu si však odskočila nafotit fotky pro Playboy.