Dara Rolins

Dara Rolins | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Byla to otázka času. O plastikách jsem však nikdy nelhala, uvedla Dara Rolins

  • 37
Když italský plastický chirurg prozradil, že Dara Rolins (51) byla u něj na zákroku, zpěvačku to mrzelo. Nejen proto, že to považuje za soukromou věc. Po reakci na sociálních sítích se nyní více rozepsala na svém blogu.

„Po všech těch zaručených zprávách o tom všem co už na sobě mám uděláno, předěláno je tu konečné skóre, jediná pravda z mých úst a nikoho jiného. To, že se o sebe starám, že jsem přiznala prsa, nos, menší experimenty ve tváři, jen potvrzuje můj celkový postoj k realitě a estetické medicíně. I když jsem nikdy necítila povinnost svěřovat se se vším, na přímou otázku jsem nikdy neodpověděla nepravdivě,“ napsala zpěvačka v příspěvku Muselo to jednou přijít na svých stránkách.

Zopakovala, že žádné liposukce ani plastiky nestojí za jejím tělem a fyziognomií. Přiznala, že ji opakovaná operace nosu poněkud změnila. „Ale i přesto jsem přesvědčena o tom, že vždy jen na jistý čas, než si každý takový zákrok takzvaně sedne a všechny rysy obličeje se opět navrátí do původní, uvolněné formy,“ uvedla.

Poprosila fanoušky, aby neřešili, jak vypadá na fotkách kampaně nebo v módních časopisech. Jde totiž o snímky stylizované, postprodukčně upravené, což podle zpěvačky k světu showbyznysu patří. Rolins by byla raději, aby její vzhled řešili na kameře, soukromých fotkách, na jevišti, tedy v reálu.

„To, že jsem o ‚vylepšeních‘ uvažovala a výhledově jejich realizaci připouštěla, je pravda. Byla to jen otázka času. Věděla jsem odjakživa, že neexistuje nic radikálnějšího a funkčnějšího, než facelift. Netoužila jsem si opakovaně rozpíchat, roztahat, vyplnit zase a znovu tvář ničím takzvaně na čas,“ napsala s tím, že se radila, dělala si rešerši a studovala dostupné zdroje. „Je hromada jiných, starších, ale stejně tak hromada mladších, kteří podobný zákrok podstoupili. Výrazně slavnějších, ale samozřejmě i ‚obyčejných‘ no name lidí. Žen i mužů. Dnes už podobná rozhodnutí nejsou tabu, ani výsadou hvězd only.“

Když před časem oznámila, že si po velkém koncertu v O2 areně chce dopřát čas pro sebe, neměla původně v plánu vysvětlovat, co přesně se chystá v nejbližší době dělat. Dodala, že nelhala, když tvrdila, že se chce ve stejnou dobu věnovat hudbě, novým písničkám, albu, sobě.

„To, že se to celé tak nečekaně zvrtlo a část příběhu, který měl zůstat mým soukromím, překročil tu pomyslnou hranici ženské intimity, je věc druhá. A proto jsem věděla, že odpověď ‚no comment‘ je už zbytečná a v mém případě vlastně nelogická. Ti, co mě znají, vědí, že se nikdy nevytáčím a hraji v životě na rovinu. Takže tady jsem. I nadále bez pochybnosti o správné volbě zákroku, i doktora a jeho kvalitách. Morálku zde teď řešit nechci, všechno má svůj čas a já chci mít nyní v hlavě jen pozitivní myšlenky,“ napsala.

Přiznala, že zákrok na klinice mimo domácí teritorium jí měl zajistit o to větší soukromí, což však nevyšlo. Nyní je v Itálii, která je pro ni i díky partnerovi Pavlu Nedvědovi jako druhý domov, a je o ni dobře postaráno. Chystá se za ní i dcera Laura a pak zpěvačka odletí na dovolenou.

2. listopadu 2023