Careyová chce nahradit Marilyn

  • 2
Nejen u mikrofonu, ale i na divadelních prknech se chce prosadit Mariah Careyová. Třiatřicetiletá americká zpěvačka si svůj divadelní debut odbude v londýnském West Endu jako Elsie ve hře Terence Rattigana Spící princ. Roli proslavila v roce 1957 legendární Marilyn Monroeová po boku Laurence Oliviera ve filmové adaptaci Princ a tanečnice.

Mariah začne zkoušet napřesrok v lednu a hra bude mít pravděpodobně premiéru v únoru nebo v březnu v londýnském Lyric Theatre.

Careyová se už neúspěšně pokusila prosadit jako herečka ve filmu Stát se hvězdou z roku 2001, zpěvaččini manažeři však prohlašují, že Mariah tentokrát k roli přistupuje svědomitě a absolvuje kurzy herectví, přednesu a pohybu na jevišti.

Careyová je už dlouho fanynkou Monroeové a před čtyřmi lety dokonce v aukci zaplatila 800.000 dolarů za její piano. Na koncert do Japonska si nechala podle originálu, který rovněž vlastní, ušít přesnou repliku nejslavnějších Marilyniných šatů.

Mariah má doma i sbírku jejích filmů, knih a všeho, co o Marilyn kdy bylo napsáno nebo natočeno. Snaží se shánět také její osobní předměty na aukcích a dražbách. "Mariah má takový malý velký sen, že se v nějakém filmu objeví jako Marilyn a udělá vše pro to, aby natočila remake filmu Někdo to rád horké. Ačkoli ji jako herečku kritiky vždycky zdrtily, sní o filmovém herectví a věří, že jednou prorazí," řekl o zpěvaččiných snech její přítel.

A když se to nepovede? Pak by se patrně Mariah vrátila do psychiatrické léčebny, kam ji odvezli předloni v létě právě kvůli problémům s filmováním. Takže, režiséři, pozor!

Mariah Careyová při předávání cen American Music Awards.

O dobrou náladu se na All Star Game starala i populární zpěvačka Mariah Carey.

Mariah Careyová na dovolené na Capri.

Zpěvačky Mariah Careyová (vpravo) a Beyonce Knowlesová pózují s návrhářkou Donatellou Versace (uprostřed) na módní přehlídce v italském Miláně.

Mariah Careyová na módní přehlídce v Miláně.

Zpěvačky Mariah Careyová (vpravo) a Beyonce Knowlesová pózují s návrhářkou Donatellou Versace (uprostřed) na módní přehlídce v italském Miláně.

,