Bude z Krampolovy ženy filmová hvězda?

V novém povídkovém filmu, který již brzy začne natáčet režisér Vít Olmer a ve kterém ztvární hlavní roli herec a moderátor Jiří Krampol, si v jedné z epizod zahraje i jeho žena Hana. "V březnu odjíždím natáčet na Kanárské ostrovy, Hanička za mnou dorazí později," svěřil se Krampol tiskové agentuře Korzo v pátek 1. února během Prvního reprezentačního plesu Slavíků v Praze na Žofíně.
Na manželčino vystoupení před filmovou kamerou je prý mimořádně zvědavý.
Na Žofíně Krampol účinkoval v galavečeru, kterého se zúčastnila většina držitelů tradičního hudebního ocenění a řada dalších známých hostů: "Uváděl jsem na pódium 'miláčka paní a dívek' a svého kamaráda, slovenského zpěváka Petera Nagye."

Herec je ale již nyní duchem na Kanárských ostrovech. "Přípravy na natáčení jsou v plném proudu a podle scénáře mám důvod se domnívat, že to bude krásný film," těší se Krampol.

Jeho choť bude hrát v jedné povídce Hanačku a bude partnerkou Jožky Šmukaře. Sama Hana se natáčení neobává: "Jednou se začít musí. Konečně mne někdo objevil," řekla Korzu, "český film už dlouho potřeboval novou krev."

Krampolová, která u poněkud konzervativně oděné části ženské populace budila na Žofíně svým extravagantním modelem nebývalý zájem, se jen obává, jak manžel její zaručený úspěch unese.