Britney Spears (New York, 28. srpna 2016)

Britney Spears (New York, 28. srpna 2016) | foto: Reuters

Britney Spears skončila na psychiatrii, zhroutila se kvůli nemocnému otci

  • 7
Britney Spears (37) na počátku roku přerušila kariéru, protože jejímu otci Jamiemu (66) prasklo tlusté střevo a málem zemřel na sepsi. Zpěvačka se rozhodla, že o něj bude pečovat. Jenže to bylo nad její síly, na počátku dubna se zhroutila a musela být hospitalizována na psychiatrické klinice.

Jamie Spears nedávno musel na další operativní zákrok. Podle zdrojů z okolí zpěvačky má srůsty na tenkém i tlustém střevě a jeho stav se nelepší, spíš naopak.

To Britney Spears zdrtilo. Na klinice pro léčbu mentálních chorob a depresí bude třicet dní. Zvolila plnou hospitalizaci místo ambulantního docházení na terapie.

„Její otec téměř zemřel a před několika týdny prodělal další operaci. Nevede se mu dobře. Jsou si hodně blízcí a pro ni je to moc velká zátěž,“ svěřil zdroj magazínu The People.

Zpěvaččin přítel, trenér Sam Asghari (25) jí popřál mnoho sil. Na sociálních sítích napsal, že nastoupit na léčení s psychickými problémy není slabost, ale naopak znak ohromné síly a lidé by se tím mohli inspirovat.

Její matka Lynne (63) zase na Instagramu zveřejnila příspěvek s motivačními citáty, aby vydržela. O dva zpěvaččiny syny se zatím stará jejich otec, bývalý manžel Britney Kevin Federline.

24. září 2018