Bob Saget a Kelly Rizzová (Los Angeles, 8. září 2018)

Bob Saget a Kelly Rizzová (Los Angeles, 8. září 2018) | foto: Profimedia.cz

Hvězda seriálu Plný dům Bob Saget si vzal o 23 let mladší přítelkyni

  • 3
Herec Bob Saget (62) se oženil s moderátorkou a blogerkou Kelly Rizzovou (39). Svatbu měli na pláži v Santa Monice v Kalifornii. Se šťastnou novinou se pochlubili fanouškům na sociálních sítích.

„Dobře, tak jsme šli a udělali to. A jsme zatraceně šťastní,“ napsal Saget ke společné svatební fotce. Ženich měl klasický černý oblek a nevěsta zvolila krajkové šaty značky Pronovias. Televizní moderátorka, food blogerka a cestovatelka sdílela podobnou fotografii, kam připsala, že se na Halloween oblékli jako nevěsta a ženich. „Ale vážně, byl to nejlepší den mého života,“ dodala.

30.října 2018 v 03:44, příspěvek archivován: 30.října 2018 v 11:10

Saget už jednou ženatý byl. S exmanželkou Sherri Kramerovou má tři dcery. Vzali se v roce 1985, rozvedli se po patnácti letech manželství. „Nemyslel jsem, že ještě někdy budu mít vztah. Trochu jsem si říkal, že budu pracovat, bavit lidi a starat se o děti, dokud nebudou rozumné, jako kdyby jim bylo 90,“ žertoval herec v minulosti. 

Bob Saget se proslavil rolí Dannyho Tannera v americkém seriálu Plný dům. Dannymu zemřela manželka a na výchovu tří dcer si přizval švagra a kamaráda. Seriál měl osm sérii a natáčení skončilo v roce 1995. Dalšími hvězdami byli například John Stamos a sestry Olsenovy, které hrály malou Michelle.