Annie Lennox a Mitch Besser

Annie Lennox a Mitch Besser | foto: Profimedia.cz

Annie Lennox se potřetí vdala, její nový manžel je gynekolog

  • 28
Zpěvačka Annie Lennox se o víkendu v tajnosti vdala za jihoafrického gynekologa Mitche Bessera. Obřad a hostinu měli na lodi kotvící v Londýně na Temži. Zpěvačka šla ve svých sedmapadesáti letech k oltáři už potřetí.

Ačkoli Annie Lennox prohlašovala, že se po dvou rozvodech nehodlá nikdy znovu provdat, její současný partner ji přesvědčil, aby rozhodnutí změnila. Zprávu o svatbě zatajila, až po obřadu umístila na Twitter fotografii své svatební kytice se sobotním datem.

"Vzali se během soukromého obřadu, jemuž byli přítomni přátelé a rodina," uvedl mluvčí zpěvačky.

Mezi slavnými hosty byl třeba herec Colin Firth. Družičkami na sobotní svatbě byly zpěvaččiny dcery - dvaadvacetiletá Lola a devatenáctiletá Tali. S jejich otcem, producentem Urim Fruchtmannem, se Annie rozešla v roce 2000 po dvanácti letech manželství. Ještě před ním byla provdána za Radha Ramena, jejich manželství ale trvalo pouhý rok.

Annie Lennox se svým třetím manželem.

Dcera Annie Lennox Tali je úspěšná modelka.

Svého současného manžela potkala Annie Lennox v roce 2009 na charitativní akci Mothers2Mothers, která pomáhá dětem a svobodným matkám s AIDS. Sedmapadesátiletý Besser byl tehdy ještě ženatý s Debrou Jacksonovou, s níž byl 28 let a mají spolu dva syny.