Eva Herzigová

Eva Herzigová - Festival v Cannes | foto: Profimedia.cz

Móda v Cannes: Herzigová ukázala prádlo, Hiltonová se blyštěla

  • 9
Večírky na filmovém festivalu v Cannes se jako každý rok nesly ve znamení drahých šatů a šperků. Jedny z nejlepších modelů letos předvedla česká topmodelka Eva Herzigová či herečka Hilary Swanková.

Eva HerzigováČeská topmodelka Eva Herzigová zůstala v Cannes věrná módnímu domu Dolce and Gabbana, v jehož šatech se prezentovala hned dvakrát. Neodolatelně sexy působila v rudých tylových minišatech bez ramínek zdobených kamínky, jejichž celkový dojem však poněkud zazdila mohutným náhrdelníkem z dílny značky Choppard. Daleko více však šokovala romantickými černými krajovými šaty pod kolena, které sice perfektně sladila s doplňky a především s krásnými střevíčky s otevřenou špičkou, odhalila však díky nim i své spodní prádlo.

Dita von Teese

Na průhlednost vsadila i profesionální striptérka Dita von Teese v černošedém krajkovém haute couture modelu se širokou sukní návrháře Jeana Paula Gaultiera. Bývalé přítelkyni kontroverzního zpěváka Marilyna Mansona prosvítaly skrz sukni nejen černé kalhotky, ale i sexy podvazky.

Značce Dolce and Gabbana propadla i topmodelka německého původu Claudia Schifferová. Pro návštěvu Cannes si z této dílny vybrala černé šaty na ramínka se srdcovitým výstřihem a širokou černou sukní ke kolenům. Ač se šatům nedalo nic vytknout, modelka se v nich vedle jiných originálních modelů poněkud ztrácela.

Paris Hiltonová

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová si oblíbila metalické odstíny a většina jejích outfitů v Cannes se nesla v duchu blyštivé stříbrné. Poznávacím znamením blonďaté pařmenky byla tentokrát stříbrná krajková čelenka, kterou zvolila hned k několika modelům. Hiltonová však zřejmě měla pocit, že ani v blyštivých šatech dostatečně nezáří, a tak internet zaplavily hlavně řady fotografií, na kterých se při různých příležitostech vášnivě líbá se svým přítelem Dougem Reinhartem.

Metalický lesk si pro letošek vybrala i hvězda nového filmu Inglorious Basterds režiséra Quentina Tarantina Diane Krugerová. Krásná blondýnka, která se v minulosti proslavila rolí Heleny Trojské, zářila na červeném koberci v dlouhých bílých šatech s vlečkou a krátkými rukávky, ovšem s hlubokým výstřihem na zádech. Šaty byly ozdobeny potiskem růží ve stříbrné barvě.

Diane Krugerová

Herečka Angelina Jolie, o jejímž vztahu s Bradem Pittem se v poslední době hodně spekulovalo, dorazila na červený koberec v luxusní róbě z módního domu Versace. Šaty ve starorůžové barvě předvedly dokonalý dekolt a přítomní se mohli pokochat i štíhlýma dlouhýma nohama třiatřicetileté herečky, které odhaloval rozparek sahající až těsně pod pas.

Penélope Cruzová se na premiéru filmu Broken Embraces režiséra Pedra Almodóvara oblékla do šeříkově fialové róby v antickém stylu značky Marchesa. Originálně řešený živůtek s flitrovými ozdobami a asymetrickým spadlým ramínkem byly sice k nepřehlédnutí, bohaté řasení ale herečce přidalo zbytečné kilogramy navíc.

Hilary Swanková

Jeden z nejlepších modelů celého filmového festivalu v Cannes si pravděpodobně vybrala herečka Hilary Swanková. I ona vsadila na lesk a v metalických kovově šedých šatech z kolekce Armani Privé byla k nepřehlédnutí. Zajímavý vršek bez ramínek doplnila kaskádovitě střižená sukně s vlečkou, perfektně barevně sladěné páskové střevíčky i stříbřité psaníčko.