Laetitia Casta a Kate Hudsonová na filmovém festivalu v Benátkách

Laetitia Casta a Kate Hudsonová na filmovém festivalu v Benátkách | foto: Reuters

Festival v Benátkách: Casta ukázala prádlo, Hudsonová byla naostro

  • 26
Filmové festivaly bývají také příležitostí předvést nejrůznější módní kreace. Výjimkou není ani festival v Benátkách. Do poroty letos usedla také modelka a herečka Laetitia Casta, která na červeném koberci překvapila prádlem v krajkových šatech. Herečka Kate Hudsonová si zase pod síťovanou róbu prádlo vůbec nevzala.

Čtyřiatřicetiletá Laetitia Casta si na otevření 69. ročníku filmového festivalu v Benátkách oblékla dlouhé šaty z černé krajky značky Dolce & Gabbana. Na odiv v nich vystavila nejen svoji postavu, ale také černé prádlo, které jí prosvítalo. Přesto však byla více zahalena než před dvěma lety na předávání cen César, kdy ukázala bradavky (více zde).

Festival začal promítáním filmu The Reluctant Fundamentalist, v němž hraje také Kate Hudsonová. Třiatřicetiletá herečka však narozdíl od modelky a letošní porotkyně ve svých šatech od Versace zazářila. Bronzová síťovaná róba měla rafinované prostřihy, které odhalily, že Hudsonová pod šaty prádlo neměla. Přesto však intimní partie byly cudně zahaleny.

Rok po porodu svého druhého syna Binghama se herečka může pochlubit skvělou postavou. V Benátkách jí dělal společnost snoubenec Matthew Bellamy.

Líbí se vám víc Laetitia Casta nebo Kate Hudsonová?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 21. září 2012. Anketa je uzavřena.

Kate Hudsonová
Kate Hudsonová 851
Laetitia Casta
Laetitia Casta 198