Zuzana Jandová v kalendáři pro rok 2010

Zuzana Jandová v kalendáři pro rok 2010 | foto: Martin Tiso

Zuzana Jandová: prsa neukáže, ale možná bude zpívat

  • 56
Zuzana Jandová se živí modelingem, ale po soutěži Duety by mohlo být všechno jinak. Má totiž nabídky na zpívání, za které by mohla inkasovat i třikrát větší honorář než za módní přehlídky.

"Lidem se asi můj hlas líbí. Jediná akce, na které ale zatím zazpívám, je vánoční koncert Petra Kotvalda, mého partnera v Duetech, na který mě pozval jako hosta. V lednu chci zkusit štěstí v Americe, ale ne jako zpěvačka, ale jako modelka," říká s úsměvem Jandová.

Zuzana Jandová a Petr KotvaldZuzana Jandová a Petr Kotvald

K tomu, aby zkusila prorazit za velkou louží, přispěl možná i úspěch jejího prvního kalendáře. Je hodně odvážný, i když neodhaluje nic z těla krásné miss. "Prsa nemám v plánu ukazovat ještě hodně dlouho," tvrdí Jandová. Fotky jsou divoké a sexy a kdyby Zuzana neměla smlouvu s Miss ČR, podle jejíchž regulí se nesmí ukazovat v rouše Evině, možná by byl výsledek ještě odvážnější.

Ze svého prvního kalendáře má radost, dostali ho rodiče i její přítel Ago. Nejvíc se jí líbí titulní fotografie kalendáře, kde vypadá přirozeně a kde jsou dominantou její rudé rty. Za kalendář, který se fotil dva dny, dostala podle dostupných informací 400 tisíc korun, dražba fotky měsíce srpna, v němž se modelka narodila, vynesla na charitu 170 tisíc korun.

Zuzana Jandová v kalendáři pro rok 2010Zuzana Jandová v kalendáři pro rok 2010

Na nedávném křtu nechyběl ani fotograf Martin Tiso, jenž si spolupráci se Zuzanou nemůže vynachválit. "Zuzka byla skvělá a s focením nebyl problém. Fotili jsme na střeše klubu Duplex, protože jsme celé focení pojali jako "magická Praha stověžatá" a chtěli jsme v kalendáři zdůraznit krásy našeho města. Proto v něm také nechybí magie, cirkus, muzikanti, dalekohled a podobně.