Módní policie na iDNES.cz!

Módní policie na iDNES.cz!

Šinkorová: pomstila se jí Nova za odchod kostýmem bordelmamá?

  • 6
Anketa Anno, ve které tváře televize Nova soutěží o popularitu, už zná své vítěze i poražené. Neumístila se Daniela Šinkorová, která ceny chvíli moderovala, a to v extrémně ošklivých šatech − že by malá msta od Novy za její odchod z nejoblíbenějšího pořadu?
Případ první:

Veronika Nová, Daniela Šinkorová a Ivana Jirešová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Herečky seriálu Ordinace v růžové zahradě Veronika Nová, Daniela Šinkorová a Ivana Jirešová si společně chvilku zamoderovaly a všechny měly jak se tak říká "ránu". Nevkus nováckých kostymérů ale nejvíce odnesla dnes již bývalá hvězda Ordinace Šinkorová. Na pódiu musela stát v šatech, které jdou odpustit pouze bordelmamá v salonu někde na Divokém západě, s tím, že má pod dlouhou sukní schovanou winchestrovku, aby svoje "holky" ochránila před řáděním opilých indiánů a rozvášněných pistolníků. Opravdu se divím, že se nakonec nekonalo kankánové představení. Třásně (ano, zase ty třásně:) místo sukní u Nové a Jirešové už sice není jak a kam zvedat, jiný smysl pro jejich ohyzdné modely ale opravdu nevidím.
Případ druhý:

Nela Boudová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Jako učitelskou femme fatale z Vratných lahví budu mít Nelu Boudovou zafixovanou ještě dlouho. Své přednosti ukázala i na cenách Anno, bohužel ale zabalené do hrubého nevkusu. Čím déle se na ty přeplácané šaty dívám, tím více v nich ale vidím takovou hádanku. Na konci jsou rozstříhané, nahoře zašité − co tím chtěl asi básník říci?


Případ třetí:

Adéla Gondíková(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Moderátorka a bavička Adéla Gondíková se do ničeho nenutila a udělala jedině dobře. Škoda jen, že své bílé saténové šaty nenechala úplně vyniknout a zakryla je sáčkem. Chápu, že právě k němu obula ty naprosto bezvadné rudé střevíčky, ale model takhle vypadá až zbytečně moc uniformně. Příště bych spíš trošku zaexperimentovala s doplňky a šperky.

Komu to nejvíce sluší? Hlasujte!

celkem hlasů: 1521

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pondělí 10. března 2008. Anketa je uzavřena.

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková 1036
Veronika Nová, Daniela Šinkorová a Ivana Jirešová
Veronika Nová, Daniela Šinkorová a Ivana Jirešová 257
Nela Boudová
Nela Boudová 228