Naomi Campbellová (Los Angeles, 2. listopadu 2019)

Naomi Campbellová (Los Angeles, 2. listopadu 2019) | foto: AP

Topmodelka Naomi Campbellová se v 50 letech stala poprvé matkou

  • 30
Před čtyřmi lety modelka Naomi Campbellová (50) prohlásila, že díky moderní medicíně se může stát matkou kdykoliv. Předloni se na mateřství ještě necítila, nyní ovšem oznámila, že má dceru.

„Krásné malé požehnání si mě vybralo, abych se stala jeho matkou. Jsem poctěna mít tuto jemnou dušičku ve svém životě, takže nemůžu slovy popsat celoživotní pouto, které teď s tebou sdílím, můj andílku. Neexistuje větší láska,“ napsala modelka k fotce nožičky miminka.

Naomi Campbellová zatím nezveřejnila jméno holčičky a nesdílela fotku její tváře. Řada celebrit, včetně návrháře Marca Jacobse, jí popřála k narození dcery. Modelka neuvedla, jestli byla těhotná a porodila, nebo si nechala dceru odnosit, případně zvolila adopci.

„Myslím na děti pořád. Ale myslím, že s dnešní pokročilou vědou ho můžu mít kdykoli budu chtít,“ tvrdila Campbellová v roce 2017. „Ale chtěla bych mít pro dítě otce. Myslím, že je to důležité. Tak to cítím dnes, když tady sedím a mluvím s vámi.“

Předloni ale řekla, že dítě zatím nemá, protože se na něj ještě pořád necítí, a že doposud ani nenašla partnera, který by mohl být otcem jejího potomka.

Matkou poprvé až ve vyšším věku

Celebrity, které si na mateřství počkaly

Těhotná Adriana Sklenaříková dva měsíce před porodem (Bordeaux, 15. června 2018)

31. března 2016