Na Miss Earth se umělé řasy nosí i do posilovny | foto: Archiv E. Čerešňákové

Na Miss Earth se umělé řasy nosí i do posilovny

  • 1
Na Miss Earth mají krásky nabitý program a Česká vicemiss Eva Čerešňáková si postěžovala, že nemá čas na odpočinek ani dostatečný spánek. "Zatím jsem si na ten vyčerpávající režim nezvykla, přibližně pět hodin spánku denně mi opravdu nestačí. Ale nejsem sama, vyčerpané jsme všechny."

Kromě focení kalendáře a prezentačního katalogu, workshopů, natáčení spotů pro TV a návštěv významných sponzorů a charitativních organizací chodí soutěžící i cvičit.

"Sama jít do fitka nebo do bazénu? To neexistuje! Všude chodíme jedině společně a to je dobře, protože Filipíňané z nás mají mánii," vysvětluje vicemiss.

"Do fitness centra musíme chodit důkladně nalíčené a to včetně umělých řas. Chodí tam s námi nejen organizátoři a policajtky, ale i fotografové a novináři. Ti samozřejmě necvičí," dodala Eva se smíchem. "V posilovně už máme volnost, tak jsem ráda, že můžu cvičit podle sebe, a výborně se tak uvolnit."

I přes vytížení a náročnost na péči a úpravu sebe sama je Čerešňáková ráda za takovou životní zkušenost a možnost reprezentovat ČR v zahraničí. Finále Miss Earth se bude konat 11. listopadu.