Michaela Salačová a Leoš Mareš

Michaela Salačová a Leoš Mareš | foto: Jiří Zerzoň

Miss Salačová šla do dražby, vydělala půl milionu

  • 2
Miss z roku 2000 a úspěšná DJka Michaela Salačová dokázala, že spojením krásné tváře, krásných šatů a krásné myšlenky lze dosáhnout zázraku. Důkazem je vydražená částka půl milionu korun.

A co k tomu stačilo? Být na správném místě v ten pravý čas a uhranout ty správné lidi. To vše Michaela zvládla. V luxusních šatech návrhářky Tatiany Kovaříkové stanula před hosty nově otevřeného hotelu Park Inn v Ostravě při aukci, kterou moderoval Leoš Mareš a vedl zkušený licitátor.

Leoš Mareš s licitátorem
Leoš Mareš s licitátorem

Předmětem aukce nebyla Míša samotná, jak by si mnozí přítomní jistě přáli, ale šaty vyrobené speciálně na míru slavnostního otevření hotelu. Strhl se o ně dlouhý napínavý souboj, který vyvrcholil nabídkou již zmíněného půl milionu korun. Tato částka byla označena za konečnou a vydražené peníze samozřejmě neputují na účet Salačové, ale do Mateřské školy handicapovaných dětí z Ostravy Poruby.

Paralympijský vítěz Jiří Ježek (vpravo) drží vydražený šek 
Paralympijský vítěz Jiří Ježek (vpravo) drží vydražený šek

Záštitu nad aukcí převzal náš paralympijský vítěz Jiří Ježek, který byl z výsledné částky stejně tak překvapený a nadšený, jako další přítomné známé osobnosti jako Barbora Špotáková či Helena Zeťová.

"Vysněnou částku jsem se na začátku aukce bála vyslovit… Peníze poslouží pro realizaci dlouho odkládaného projektu vylepšení naší školy," prozradila ředitelka školy Dana Schönová.

Aukce byla vrcholem večera, který měl na programu kromě jiného také módní přehlídku Tatiany Kovaříkové s názvem Black Diamond a vystoupení skupiny Kryštof. LUCIE VÁCHOVÁ pro iDNES.cz - MISS ČR 2003 přináší zaručené zprávy ze společnosti...