Jana Doleželová v novém kalendáři | foto: Milada Čistínová

Miss Doleželová se odhalila na Seychelách. Podívejte se

  • 81
Miss České republiky 2004 Jana Doleželová se pyšní dalším sexy kalendářem. Lechtivé snímky, na kterých pózuje i se živočichy, vznikly na Seychelských ostrovech.

Toto místo si Jana nevybrala náhodou. "Seychelské ostrovy se mi v listopadu loňského roku zalíbily během dovolené, a proto jsem je doporučila při výběru destinace určené k produkci kalendáře," vysvětlila iDNES.cz modelka, kterou na služební cestě doprovázel její přítel a produkční Richard. 

Jana Doleželová a její přítel Richard kontrolují snímky
Jana Doleželová a její přítel Richard kontrolují snímky

Přestože se může zdát, že focení kalendáře je brnkačka a modelka si vesměs dopřává odpočinek, opak je pravdou. "Vstávali jsme i v tři hodiny ráno, abychom v půl páté mohli vyrazit z naší základny. Na lokaci bylo potřeba být před šestou, kdy začínalo svítat," doplnila Jana Doleželová, které pózovala i mezi zvířaty. "Chtěli jsme, aby jednotlivé fotografie dokumentovaly lokality, živočichy, rostliny a prostředí, která jsou pro Seychely typické. V kalendáři se tak objeví obrovská želva, ryby, chobotnice, hromady kokosů i tamní typické stromy."

Jana Doleželová v novém kalendáři
Jana Doleželová v novém kalendáři

Zmíněné focení se želvou bylo prý docela náročné. "Snažili jsme se čas focení zredukovat na minimum, abychom ji zbytečně nerozrušovali z jejího poklidně plynoucího života. Naštěstí naši přítomnost zvládla dobře," doplnila se smíchem modelka, která neměla o přízeň místních obyvatel nouzi. "Místní lidé byli sympaticky zvědaví, okukovali každé focení. Někteří z nich nám byli nápomocni, za což jim patří nejen naše díky, ale také pár kusů kalendářů, které jim za jejich pomoc rádi pošleme."

Sexy kalendář Jany Doležalové, který vznikl pro firmu KPM CONSULT, nafotila Milada Čistínová. Slavnostní křest svůdných fotek proběhne v listopadu. iDNES.cz ale nabízí malou ochutnávku už teď. - Fotografie si prohlédněte zde