Linda Bartošová se fotila na televizní věži v Šanghaji.

Linda Bartošová se fotila na televizní věži v Šanghaji. | foto: archiv České Miss

Česká Miss World Bartošová závrať nemá, fotila se 500 metrů nad zemí

  • 19
Česká Miss World Linda Bartošová je už několik dní v Číně, kde bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži krásy. Trénuje na finálový večer, ale taky poznává kouzla Šanghaje. Podívala se i na nejvyšší televizní věž, kde neváhala položit se kvůli jedinečnému snímku na skleněnou podlahu.

Věž, přezdívaná Perla Orientu, je vysoká 468 metrů a ne každý snese pohled pod nohy. Česká kráska ale závratí netrpí. Kromě věže ji v Šanghaji zaujaly také překrásné zahrady. To byl ale jen malý výlet mezi zkouškami na velké finále.

Bartošové se zatím v Číně daří. Zabodovala svým pěveckým vystoupením Mamma Mia v konkurzu na talentovou show a dostala se tak do semifinále, kam postoupilo pouhých 20 dívek z celkového počtu 122 soutěžících.

Linda Bartošová reprezentuje Českou republiku na Miss World v Číně.
Linda Bartošová reprezentovala Českou republiku na Miss World v Číně.

Linda Bartošová reprezentuje Českou republiku na Miss World v Číně.

Talentová show je přitom jednou z nejatraktivnějších disciplín celé soutěže. O tom, která z dívek získá ocenění nejvyšší, rozhodne porota už 10. srpna.

"Úspěch v konkurzu na Talent show mě jednoznačně potěšil a překvapil. Zpočátku jsem dokonce váhala, zda se ho zúčastním, protože když jsem viděla, jak jsou ostatní pečlivě připravené, začala jsme o sobě trochu pochybovat," přiznala Bartošová.

Která ze 122 nádherných dívek z různých koutů světa je tou nejkrásnější a odveze si korunku a titul Miss Word 2012 se dozvíme  18. srpna.