Taťána Kuchařová odhalí na finále Miss ČR 2008 záda v šatech od návrhářky Hany Havelkové | foto: Michal Šula, MF DNES

Kuchařová odhalí na finále Miss záda

  • 20
Jubilejní, XX. ročník Miss ČR 2008, se odehraje již v sobotu 15. března a dámy mají nejvyšší čas připravit si své róby. Zvlášť ty, které budou hlavními hvězdami večera. Taťána Kuchařová, která do poroty usedne spolu se současnou Miss World, Číňaňkou Zi Lin Zhang, už může být klidná. Její večerní šaty jsou těsně před dokončením.
Taťána Kuchařová absolvovala v úterý odpoledne poslední zkoušku a byla nadšená. Šaty, které spolu s módní návrhářkou Hanou Havelkovou na slavnostní večer vymyslela, jí padnou jako ulité a hlavně odpovídají její představě.

"Původně jsme řešily barvu šatů, uvažovaly jsme s Hanou Havelkovou o smaragdových. Nepodařilo se nám ale sehnat ten správný odstín, a tak jsme nakonec ve velkoobchodě s látkami, kam jsem za Hankou narychlo přijela, vybraly béžový satén s růžovým nádechem," líčí Kuchařová.

I šití šatů bylo rychlé. První zkoušku absolvovala Kuchařová v polovině února před odletem na Školu Miss do Las Vegas s letošními finalistkami naší nejprestižnější soutěže krásy, jejímž vlastníkem se nedávno stal podnikatel Jan Moťovský. Splývavý, asymetricky řešený model se svůdnou siluetou mořské panny zdobený skleněnými korálky, kameny značky Swarovski a blyštivými ověsy vznikl za pouhé tři týdny. 

Dá se předpokládat, že slavnostní finálový večer bude přehlídkou těch nejrozmanitějších a nejluxusnějších společenských šatů. Komu to nakonec bude nejvíc slušet, se teprve uvidí. Už teď je ale jasné, že Taťána Kuchařová bude mezi kráskami excelovat. Nejen svým půvabem, ale i svou nápaditou róbou se svůdným dekoltem na zádech.