Simona Krainová a Jiří Hudler

Simona Krainová a Jiří Hudler | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Krainová vytře zrak kolegyním, dostala kšeft za miliony

  • 13
Topmodelka Simona Krainová dostala nabídku, která se neodmítá. Brzy se stane tváří největšího klubu ve střední Evropě, který v nejbližších měsících vyroste v pražských Holešovicích.

"Vždycky mi říkali Královna večírků a teď za to budu mít navíc královsky zaplaceno," rozplývá se Krainová, která se tak do modelingového důchodu rozhodně nechystá.

"Já bych ráda odešla, ale nedá se nic dělat. Ještě tu budu chvíli strašit," vzkazuje. 

Jakou částku za propagaci zábavního centra, ve kterém nebudou chybět restaurace, diskotéky či kasino, dostane, nechtěla sdělit. Naznačila však, že jde o jednu z nejlukrativnějších nabídek v jejím životě. "Předčí to všechny honoráře, které jsem dostala za práci," dodává modelka, která tak může inkasovat i několik milionů korun. 

Simona Krainová je momentálně v Americe, kam odletěla před několika dny za svým partnerem, hokejistou Jiřím Hudlerem. "Jirka se má dobře, hraje hokej a já se už na něj moc těším. On na mě taky," řekla iDNES.cz před odletem Krainová, která nedávno zveřejnila několik fotografií ze svého nového, revolučního kalendáře Simply Simona 2009. - čtěte Obyčejně krásná: Krainová se odhalila v revolučním kalendáři