Nejkrásnější dívky roku 2007 s porotci soutěže

Nejkrásnější dívky roku 2007 s porotci soutěže | foto: Aleš Kartal

Dívky roku osahával sexuální loudil

  • 97
V Jičíně se každoročně konalo finále celostátní soutěže Dívka roku 2007, které se zúčastnilo dvanáct momentálně nejkrásnějších náctiletých dívek z celé České republiky. Není divu, že přítomný Pavel Novotný koulel očima jako Bart Simpson.

V porotě zasedl kromě Novotného i herec Zdeněk Podhůrský, tanečník Yemi či choreograf Richard Hes a miss Lilian Sarah Fischerová. Program, ve kterém zazpívala i milenecká dvojice Tereza Najdekrová s Davidem Spilkou, vyvrcholil korunovací nejpůvabnější náctileté krásky.

Nejvíce úspěchů nakonec sklidila patnáctiletá Martina Hollá z Kynšperka, která obsadila nejen vítěznou příčku, ale také převzala titul Dívka publika a Dívka talent.

Porotkyně Lilian Sarah Fisherová před publikem přiznala, že by velká většina finalistek soutěže Dívka roku 2007 mohla strčit se svou volnou disciplínou do kapsy i letošní finalistky soutěže Česká Miss. "Jste naprosto úžasné," zvolala Lilian Fisherová nadšeně směrem k mladičkým finalistkám.

Pavel Novotný coby porotce potvrdil svůj neoficiální post Nejaktivnějšího sexuálního loudila roku, neb pokud zrovna nestrkal prsty z poklopce, ohmatával chuděrky soutěžící s nadšeným výrazem školáčka, který zrovna objevil škvíru do dámských sprch.

Soutěže se zúčastnili i finalisté poslední soutěže Česko hledá SuperStar David Spilka a Tereza Najdekrová, kteří na sebe v zákulisí prozradili, že jsou nejraději spolu zavřeni doma. "Někdy spím jen tři hodiny denně, protože máme vystoupení pokaždé na jiném konci republiky, a tak se občas nestačím ani vyspat. Po koncertě nás čeká vždy dlouhá autogramiáda, a tak jsem rád, že přijedu domů a jsem s Terezkou sám," podotkl David Spilka.

"Ani se nám nechce chodit někam nakupovat, všichni nás poznávají a nemáme nikde ani trochu klidu," postěžovala si Tereza Najdekrová.

Po náročném odpoledni se celá porota a organizátoři přemístili oslavovat letošní úspěšný ročník soutěže do místní mexické restaurace. Lilian Sarah Fisherová si hrála na pískovišti a večer se ujala grilování selátka, které potom naservírovala svému příteli Lukášovi.

Zdeněk Podhůrský strkal svou hlavu Terezii Olivové pod sukni a exsuperstar Julian Záhorovský se snažil na večírku ulovit nějakou místní krásku, leč jeho snaha byla marná. V zákulisí soutěže měl větší úspěch - jakmile se soutěžící dívky dozvěděly, že je tady hezoun Julian, hned se s ním chtěla každá vyfotit.