Alena Šeredová

Alena Šeredová | foto: Lenka HatašováiDNES.cz

Topmodelka Alena Šeredová je v jednačtyřiceti letech opět těhotná

  • 19
Česka topmodelka Alena Šeredová (41) se na sociálních sítích pochlubila šťastnou novinou. V létě se stane potřetí maminkou. Dítě čeká s partnerem, italským miliardářem Alessandrem Nasim (46).

„V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví. Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme,“ napsala modelka na Instagramu k fotce s těhotenským bříškem.

V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme❤

29. ledna 2020 v 12:01, příspěvek archivován: 29. ledna 2020 v 12:25

První vicemiss ČR 1998 Alena Šeredová se v roce 2014 rozešla s fotbalistou Gianluigi Buffonem (41), se kterým má dva syny. Za brankáře se provdala v červnu 2011 na Vyšehradě. V té době už měli tříletého Louise Thomase a ročního Davida Lee. Dohromady se dali v roce 2005.

Po rozchodu kvůli manželově nevěře sama nezůstala. Seznámila se s italským miliardářem a v roce 2016 tvrdila, že Alessandro Nasi je to nejlepší, co ji mohlo v životě potkat.

„Bylo velké štěstí potkat muže, kterému je čtyřicet a věkově si tedy vyhovujeme, a nemá špatnou zkušenost z minula, není rozvedený a nemá děti. Je totiž rozdíl, jestli má děti z předchozího manželství muž, nebo žena. My ženy máme poněkud soutěživou povahu,“ prozradila.

Alena Šeredová začala s kariérou modelky ve čtrnácti letech a dodnes příležitostně předvádí. Kromě přehlídkových mol se jí podařilo uspět v televizi v Česku i Itálii a objevila se také v několika filmech. V Itálii se stala celebritou, když se uchytila v tamní televizi v pořadech Torno Sabato a Bubusette. 

Fotbalista Gianluigi Buffon se potřetí stal otcem v roce 2016, když mu přítelkyně laria D’Amicová porodila syna Leopolda Mattiu. Právě kvůli novinářce se brankář rozešel se Šeredovou. Buffon a D’Amicová se v lítě 2017 zasnoubili.

4. prosince 2017