Agáta Hanychová se sestrou Kordulkou v dětském centru na Zličíně

Agáta Hanychová se sestrou Kordulkou v dětském centru na Zličíně | foto: Aleš Kartal

Agáta Hanychová by mohla jít příkladem

  • 35
Agáta Hanychová, známá modelka a rebelka přezdívaná také česká Paris Hilton, by mohla jít pro mnohé příkladem. Ptáte se v čem? V péči o svou nejmladší sestru!

"Ráda s Kordulkou někam vyrazím na celé odpoledne, aby si máma mohla trochu odpočinout," prozradila Agáta, kterou jsme nachytali v dětském centru Beck na Zličíně, ponořenou do plastikových kuliček.

"V zimě si vzala Kordulku a bráchu na starost na celý týden a odjela s nimi na hory. Vychovala jsem obětavou a hodnou dceru," sdělila s úsměvem Veronika Žilková na adresu rebelky Agáty.

Malá Kordulka může být na svou sestru opravdu pyšná, protože se jí Agáta  maximálně věnuje. Veškerý volný čas tráví se sourozenci. "S Kordulkou si chodí pravidelně hrát za barák na písek," dodala Žilková.

Dětský svět Beck neučaroval jen malé Kordulce. Skákání na trampolíně si parádně užila i Agáta. "Když jsem byla malá, tak taková krásná centra pro děti nebyla, tak teď si to tady s Kordulkou vynahradím," sdělila Agáta a vrhla se do tlamy obrovské velryby.

"Na děti mám ještě čas, ale už teď vím, že jich chci mít plný dům," prozradila miss, kterou v centru dětských snů doprovázel její přítel, podnikatel Marek.