Diskuze

Ministři NATO jednají o Afghánistánu a raketové obraně

V bruselském sídle NATO začíná dvoudenní schůzka ministrů obrany členských zemí. Mezi hlavní body jednání patří základny americké protiraketové obrany v Evropě a možnosti, jak předcházet civilním obětem v Afghánistánu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R1LS

Richard 1. Lví srdce

14. 6. 2007 17:22
V Číně odhalili dalších 200 otroků

Desetitisíce čínských policistů prohledaly tisíce cihelen v provincii Henan v centrální části země poté, co tamní média informovala o dětech, které jsou v oblasti nuceny k pracím, jež si v porovnání málo zadají s otrockými. Zachránily přitom 217 lidí, mezi nimi také 29 dětí. V policejních celách se po zátahu ocitlo 120 osob.

Odhaduje se, že v továrnách ukrytých v horách ve středu a na severu Číny, pracuje nejméně 1000 nezvěstných dětí. Záchranné akce spustili dobrovolníci na internetu

Ve středu se proto rozhodlo na 400 mužů z provincie Henan k zahájení internetové kampaně na záchranu unesených dětí. Skupina tvrdí, že se jednou na vlastní pěst pokusila některé děti najít a kolem 40 jich zachránila.

"To, co jsme viděli, nás šokovalo. Některé děti byly odříznuty od světa sedm let, některé byly zbity a zmrzačeny za pokus o útěk," ocitovaly jejich slova čínské deníky.

:-©

0 0
možnosti
N

NWO.

14. 6. 2007 14:12
slovnik newspeaku - Pravda = velmi nebezpečné zakázané slovo (používané obzvlášť nebezpečnými teroristy)

Írán nemá žádné rakety s doletem 5000 – 8000 kilometrů. Jinými slovy, tvrdí se nám, že tento raketový systém má být obranou proti něčemu, co neexistuje. Nemyslíte že je to trošku legrační? Bylo by to legrační, kdyby to nebylo tak smutné. Nejsme spokojeni s vysvětleními kterých se nám dostává. Neexistuje vůbec žádné ospravedlnění, proč budovat protiraketový systém v Evropě. Naši vojenští odborníci jsou přesvědčeni, že tento systém má dopad na území Ruské federace před pohořím Ural. A samozřejmě, na to musíme reagovat.

http://www.blisty.cz/2007/6/14/art34855.html

0 0
možnosti