logo TV Nova

logo TV Nova | foto: TV Nova

Televizním novinám roste sledovanost, přilákaly i nové diváky

  • 12
Hlavní zpravodajská relace TV Nova Televizní noviny letos výrazně posílila. Ve srovnání prvních čtyř měsíců roku dosahují Televizní noviny průměrného podílu na sledovanosti 38,91 % diváků v divácké kategorii 15-54, což je o 2,36 procentního bodu více než v roce 2020, uvedla Nova v tiskové zprávě.

Zvýšil se i počet diváků. V kategorii 4+ sledovalo Televizní noviny každý den průměrně 1 586 000 lidí.

Televizní noviny potvrzují roli zpravodajského leadera v České republice. Velmi nás těší, že jsme si i v době pandemie nemoci covid-19 posílili u diváků své dobré jméno, což je vidět na zvyšující se sledovaností naší hlavní zpravodajské relace,“ uvedl ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova Kamil Houska.

„Není výjimkou, že náš podíl na sledovanosti přeskočí v některých dnech i čtyřicet procent. Chtěl bych proto poděkovat celému svému týmu za to, jak skvělou práci odvádí i v této nelehké době plné nejrůznějších omezení,“ dodal Houska.

Nova spouští od května na webu živé vysílání TN LIVE

Zpravodajství Novy tento týden spustilo nový zpravodajský informační kanál TN LIVE, který rozšiřuje stávající server TN.cz. Doplňuje vlajkovou loď Televizní noviny a přináší internetové zpravodajství v televizní kvalitě.


Video