Diskuzní pořad Debaty u piva vznikl v rámci iniciativy televize Nova na podporu...

Diskuzní pořad Debaty u piva vznikl v rámci iniciativy televize Nova na podporu české ekonomiky Nastartujme Česko. | foto: TV Nova

Nova chce Debatami u piva podpořit českou ekonomiku

  • 7
Od 18. května bude Nova pravidelně uvádět každé pondělí na TN.cz živý diskuzní pořad Debaty u piva. Ten vznikl v rámci iniciativy televize Nova na podporu české ekonomiky Nastartujme Česko. První díl se zaměří na pohostinství. Sestřih z debaty bude uveden v Televizních novinách.

„Koronavirová krize zasáhla naši ekonomiku i společnost způsobem, jaký jsme dosud nezažili. Nyní se pomalu vracíme k normálu. Je v zájmu nás všech, aby tento návrat byl co nejrychlejší. Chceme proto podpořit českou ekonomiku a podnikatele, a pravidelně je informovat o novinkách a možnostech v nejrůznějších oborech. Záleží nám na tom, aby dopad ekonomické krize byl na tuzemské podniky co nejmenší,“ sdělil k novému pořadu ředitel zpravodajství televize Nova Kamil Houska.

Vše o koronaviru

Speciální příloha iDNES.cz.

  • příznaky nemoci
  • zpravodajství a rozhovory
  • kontakty a pomoc

Každý týden tak usedne ve studiu moderátor Petr Suchoň a s jedním nebo dvěma hosty z řad zástupců českých firem ve třiceti minutách zhodnotí aktuální situaci v daném oboru byznysu i výhledy do budoucna. Hosté se s ním také podělí o to, jakými konkrétními kroky oni sami přispívají k aktuálnímu oživení ekonomiky. 

Iniciativa Nastartujme Česko, kterou spustila televize Nova v polovině dubna, apeluje na veřejnost, aby podpořila lokální živnostníky a podnikatele, kteří kvůli koronavirové pandemii řeší existenční potíže. 

Zároveň iniciativa věnuje prostor i úspěšným podnikatelům, kteří v době pandemie dokázali konvertovat svůj podnikatelský záměr, a díky tomu svůj byznys udrželi.


Video