Diskuze

Kellner kupuje Novu a celou síť CME, obchod přijde na desítky miliard

Skupina PPF prostřednictvím dceřiných společností podepsala dohodu se společností Central European Media Enterprises (CME) o jejím plném převzetí. CME provozuje televizní stanice v Bulharsku, Rumunsku, na Slovensku, ve Slovinsku a v ČR, kde vlastní například TV Nova.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak je možné, že bílý kůň Klause může cokoliv kupovat a BIS je zcela mimo?

0 1
možnosti

Pokud nový majitel ovlivní zpravodajství tak, že jako na Nově nebudou v něm ty informace, které den předtím vysílala jiná stanice, bude to dobré a nákupu fandím. ;-);-)

0 0
možnosti

M31i32l93a16n 68L43u27k50e48š

28. 10. 2019 19:22

Česká média si rozparcelovali místní oligarchové, spíše z důvodu obrany jeden proti druhému, jejich vlastnictví je ale celkem transparentní a člověk aspoň ví, v jaké bublině se ocitá, když to sleduje nebo čte (navíc TV Nova se mi spíše pro PPF zdá jako tiskárnička na peníze, takže z jejich hlediska jde podle mne spíše o dobrou kalkulaci WACC nebo ROIC). Pokud ale někdo stále věří v moc "klasických" médií, tedy že komerční TV ohnou realitu a zmanipulují voliče, pak bych hledal liberálně progresivistické manipulátory spíše mimo komerční sféru (takovou tu s povinnou daní, kamuflovanou za koncesionářský poplatek).

0 0
možnosti

Tak mediální skupinu už má, bude i politické hnutí? Češi milují multimiliardáře...

0 0
možnosti

pár citací...

Kremelská sázka na Kellnera je jednoduchá – ovládnout klíčové zisky generované v podnikatelském odvětví (energie a telekomunikace) a stejně tak aktiva, která utvářejí veřejné mínění (NOVA TV a trolí továrny) v Bulharsku a dosáhnou zvolení pro-ruské vlády, která upustí od ambic ukazovat se s vlajkami EU a NATO na západním Balkáně...

Stačí několik kliknutí online, abyste se přesvědčili o blízkém vztahu mezi Petrem Kellnerem a prezidentem Zemanem, který se netají proruskými sympatiemi. Stejně tak není těžké si všimnout jak moc je český podnikatel napojen a tak i vystaven ruským firmám včetně VTB (skrze Home Credit) – [skupina VTB je z 60% vlastněna Ruskou federací

0 2
možnosti

Kdyby si tento podnikavec dal do kupy nejdřív O2 - je to děs a běs - za hodně peněz málo muziky.

O2 TV časté výpadky, na jejich poruchových linkách to 3/4 hodiny nikdo nezvedne, že všichni operátoři (slovy 2 na celou republiku ;-D) vyřizují požadavky zákazníků, kteří se dovolali před vámi.

0 0
možnosti

J29a96n 95F52i62s50c14h47e74r

28. 10. 2019 16:40

Čau lidi, vždyť ten Petr Kellner je hodně bohatý, ještě víc než Andrej. Takže když koupil tu televizi NOVA, tak je jasný, že ji chce mít, aby ty média byly svobodný, psali tu pravdu a my všichni jsme se měli o hodně líp. Stabilizovaná a harmonická společnost.

2 0
možnosti

A co na to antimonopolní úřad? Když už vlastní o2 televizi.

1 1
možnosti

Kdo tam o tom rozhoduje ?

0 0
možnosti

Nový, šťastný majitel se už těší na média, která ovládají svět. Kdo to asi je ?

0 0
možnosti

Zítra si vás kúpím všecky.;-)

2 0
možnosti