Živě vysílaný rozhovor na České televizi s náměstkem ministra zahraničníMartinem Smolkem narušil jeho syn. | foto: Newsroom ČT24

Tati, mně se chce kadit! Syn náměstka narušil rozhovor v České televizi

  • 404
Živě vysílaný rozhovor v České televizi s náměstkem ministra zahraniční pro řízení sekce právní a konzulární Martinem Smolkem narušil jeho syn. „Tati, mně se chce kadit!“ vykřikl a přerušil tak debatu o visegrádském covidovém pasu. Nejde přitom o první takovou událost, obdobnou situaci zažil profesor Robert Kelly. Jeho rozhovor v živém vysílání narušily dvě děti.

Smolek se na ČT vyjadřoval k tématu o covidových pasech, které by měly v létě usnadnit cestování. „Tati,“ ozvalo se najednou a v záběru kamery se objevil syn náměstka.

„Mně se chce kadit!“ nedal se. Větu následně zopakoval několikrát, zatímco náměstek se ho snažil uklidnit a omlouval se moderátorce Zuzaně Tvarůžkové.

Ta ovšem reagovala s mírným pobavením. „To budete slavný jako v BBC,“ uvedla. „Já se moc omlouvám, tady pozdrav tetu,“ snažil se zachovat Smolek vážnou tvář.

„Doba covidová přináší i takovéto momenty,“ prohlásila Tvarůžková s tím, že pokud chce náměstek pokračovat v rozhovoru, tak klidně může. 

Na kuriózní rozhovor upozornil v pátek na Twitteru Newsroom ČT24. „Děti ve vysílání? Tohle se během pandemie muselo stát snad ve všech velkých médiích. Dnes tedy i u nás...,“ uvedli k příspěvku.

O tom, co mohou děti způsobit v živém vysílání, ví i profesor politologie Robert Kelly. Ten se v roce 2017 nečekaně proslavil videem, na němž do jeho živého rozhovoru se stanicí BBC nečekaně vstoupily dvě malé děti a žena, která je v rychlosti odvedla. 

Manželka, nebo chůva? Kuriózní rozhovor BBC přerostl do debaty o rasismu

Virální se také stal rozhovor velšské televizní mutace BBC na začátku letošního roku. Tentokrát za to ovšem nemohly děti, ale erotická pomůcka v knihovně Yvette Amosové.

28. ledna 2021


Video