| foto: Mediahub

Prima jede... za vámi. Roadshow odstartuje již tuto sobotu v Liberci

"Již potřetí vyráží zpravodajský kamion Televize Prima za svými diváky napříč republikou. Obyvatelé deseti českých a moravských měst tak budou mít jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku zpravodajské kuchyně a potkat osobnosti známé z televizní obrazovky. První zastávkou roadshow Prima jede… za vámi bude v sobotu 23. dubna Liberec, poslední pak 25. června Havířov. Kromě živého vysílání Zpráv FTV Prima čekají diváky zábavná odpoledne se soutěžemi i autogramiádami známých tváří," uvedla v dnešní tiskové zprávě Jana Mrákotová z TV Prima. 

„Je to pro nás nenahraditelný kontakt s našimi diváky. Zprávy připravujeme pro ně, reflektujeme to, co je zajímá, chceme vědět, s čím jim můžeme pomoci. Názor diváků z Liberce, Kolína, Turnova, Havířova i dalších měst je pro nás důležitý. S kamionem jsme na každém místě celý den a lidí, kteří za námi v průběhu roadshow přijdou, jsou tisíce. Spolehlivě tak zjistíme i to, co si o nás myslí. Takovou přímou zpětnou vazbu nenahradí žádný divácký průzkum,“ říká Jitka Obzinová, ředitelka zpravodajství FTV Prima, a dodává: „Naplánovat, připravit a zrealizovat naše mobilní zpravodajství je organizačně a logisticky skutečně náročné. Je potřeba nasazení celé redakce, de facto dvou týmů připravených vysílat z mobilního kamionu, případně při nenadálých komplikacích z pražského studia. Mé poděkování tak patří všem kolegům za to, s jakou chutí a energií tuto akci připravují.“

Roadshow v Náchodě (Foto:Prima)

Prvním městem letošní roadshow Prima jede… za vámi je Liberec. Doprovodný program se soutěžemi o zajímavé ceny začne už v 15 hodin a chybět nebudou ani hudební vystoupení Janka Ledeckého s kapelou i skupin Maxim Turbulenc a Slza. V 18.55 pak už diváci poznají zákulisí zpravodajství při živém vysílání Zpráv FTV Prima, které budou moderovat Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel. „Moc se s Tomášem těšíme na setkání s diváky, které si za kamerou ve studiu jen představujeme. Na náměstích vždy vládne skvělá atmosféra,“ těší se moderátorka Zpráv FTV Prima Terezie Kašparovská.

Ve zpravodajské hodině je pak v Krimi zprávách vystřídá Roman Pech, Diváckými zprávami provede Lucie Šilhánová a novinky ze světa showbusinessu v TOP STARu představí Daniela Šinkorová. Po živém vysílání se diváci mohou těšit na autogramiádu všech přítomných tváří televize Prima.


Video