| foto: TV Prima, Mediahub

Prima dnes zahájí vysílání série rozhovorů s Vladimírem Putinem Svět podle Putina

Čtyři hodinové rozhovory kontroverzního amerického režiséra Olivera Stonea s ruským prezidentem Vladimírem Putinem dnes začne vysílat kanál Prima ZOOM.

Seriál Svět podle Putina (The Putin Interviews) Prima nabídne pouhý týden po americké premiéře na kanálu Showtime. Čtyři díly odvysílá na kanálu Prima ZOOM pouze v premiéře a jedné repríze o tři dny později.

Politicky vysoce angažovaný filmař Oliver Stone zaznamenal rozhovor, o který se snažilo mnoho novinářů, poseděl s ruským prezidentem Vladimirem Putinem a promluvil s ním mezi čtyřma očima. Většina setkání proběhla v únoru tohoto roku.

„Stone je považován za jednoho z nejkontroverznějších režisérů v Hollywoodu, je kritikem americké politiky po celá desetiletí,“ připomíná Filip Budák z kanálu Prima ZOOM.

„Není to klasický rozhovor – otázka a odpověď. Putin je jedním z nejdůležitějších vůdců světa, a pokud Spojené státy prohlásily, že je nepřítelem – velkým nepřítelem, tak myslím, že je velmi důležité si poslechnout, co říká on,“ prohlásil režisér Oliver Stone.

Producentským partnerem projektu je Fernando Sulichin, který s Oliverem Stonem spolupracoval již dříve na filmech o Hugovi Chávezovi, Fidelu Castrovi a dalších.

Série rozhovorů s Putinem na Prima ZOOM:

19. 6. 20.00 – Svět podle Putina (1)

20. 6. 20.00 – Svět podle Putina (2)

21. 6. 20.00 – Svět podle Putina (3)

22. 6. 20.00 – Svět podle Putina (4)


Video