Ilustrační foto

Ilustrační foto | foto:  Nguyen Phuong Thao, MF DNES

O2 TV Sport zahajuje hokejovou sezonu, ukáže i zápasy pohledem rozhodčího

  • 0
Stanice O2 TV Sport bude přinášet přímé přenosy z hokejové Tipsport extraligy ve čtvrtek a v pátek. První utkání je na programu již 10. září a to duel HC Oceláři Třinec - Motor České Budějovice. Lákadlem hokejového podzimu budou přenosy z prosincového Winter Hockey Games ve Špindlerově Mlýně.

„Celkem plánujeme odvysílat přes 70 utkání, včetně play off a finále. Vrcholem pro O2 TV Sport budou přímé přenosy z prosincového Winter Hockey Games ve Špindlerově Mlýně, ke kterému chystáme speciální studio, hosty a také exkluzivní hodinový dokument o zákulisí. Chybět nebudou ani kamery O2 TV Helmet Cam, které jsou umístěné na helmách hlavních nebo čárových rozhodčích,“ uvedl šéf hokejové redakce O2 TV Sport Jan Homolka.

Hlavní tváří nové kampaně O2 TV je Petr Čech, diváci uvidí i Plíškovou

O2 TV Sport přinese z Winter Hockey Games pět přímých přenosů, prostor dostane také duel legend i para hokej. Diváci se mohou těšit v celé sezoně na delší předzápasová studia, která se prodlužují na třicet minut. Na obrazovkách se objeví také nové online statistiky a grafiky reagující na průběh zápasu. Fanoušek se dočká statistických zajímavostí, historických souvislostí a dalších aktualit během přenosu.

„Z tohoto důvodu jsme redakci posílili o Jirku Vítka, statistického experta a velkého hokejového fanatika, který se v číslech vyžívá,“ prozradil komentátor O2 TV Sport Tomáš Zetek.

Expertní tým zůstává ve stejném složení, pozici reportéra si nově vyzkouší Jakub Koreis, oznámila televize.

Premiérově se na O2 TV Sport odvysílají i speciální dokumenty. První z nich s názvem Rok Drak se věnuje týmu HC Oceláři Třinec a nezapomenutelné cestě za extraligovým titulem. 

Pokračuje rovněž O2 TV HELMET CAM, díky unikátní kameře může každý sledovat utkání přímo z ledové plochy pohledem rozhodčích, navíc přes mikroporty slyší i komunikaci sudích. Jedná se o další technologickou novinku, kterou nabízí pouze digitální televize O2 TV.


Video