Komentátor a novinář Jiří Hošek.

Komentátor a novinář Jiří Hošek. | foto: Seznam Zprávy

Jiří Hošek připravuje nový fotbalový kanál pro Skylink a píše pro Hattrick

  • 6
Operátor Skylink chystá nový fotbalový kanál a na jeho přípravě spolupracuje s novinářem Jiřím Hoškem. O fotbale je i jeho nová rubrika v časopisu Hattrick. Hošek loni v říjnu skončil na postu zástupce šéfredaktora portálu Seznam Zprávy kvůli hrubému porušení pracovní kázně. Posílal kolegyním nevyžádané zprávy se sexuálním podtextem.

„Mohu potvrdit, že připravujeme sportovní televizní kanál, protože jsme získali vysílací práva na Premier League. S Jiřím Hoškem spolupracujeme,“ potvrdil pro MediaGuru.cz Jaromír Glisník, člen představenstva Canal+ Luxembourg / Skylink.

Firma Canal+, která je vlastníkem satelitní a internetové televize Skylink, získala vysílací práva na zápasy anglické nejvyšší fotbalové soutěže Premier League pro Česko a Slovensko loni v létě.

Novinář a komentátor Jiří Hošek byl do loňského října zástupcem šéfredaktora a vedoucím zahraniční rubriky portálu Seznam Zprávy. Byl propuštěn, protože posílal kolegyním nevyžádané zprávy se sexuálním podtextem. Uvedl, že svých činů lituje a vyhledá odbornou pomoc. Byl známý i svým podcastem Angličan, který se věnoval fotbalovému dění.

Hošek uznal vinu za obtěžování kolegyň, chystá se vyhledat odbornou pomoc

„Nedělám si ze svého selhání srandu ani v nejmenším a pracuju půl roku usilovně na tom, abych si zasloužil restart. Měli jsme několik možností názvu rubriky a Hattrick si vybral tuhle. Mrzí mě, že to někdo bere jako zlehčování obtěžování,“ reagoval o víkendu Hošek na Twitteru na název jeho nové rubriky v časopisu Hattrick, která nese název Big Ben Jiřího Hoška.


Video