Diskuze

Osobnosti píší kvůli ČT Babišovi, má zajistit podporu její nezávislosti

Desítky osobností se podepsaly pod otevřený dopis premiérovi Andreji Babišovi, ve kterém upozorňují na situaci v České televizi a vyzývají ho, aby našel způsob jak zajistit podporu nezávislosti médií veřejné služby. Text podepsali umělci, vědci, signatáři Charty 77, duchovní či bývalí politici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M45i83l18a43n 11V37o74l66e70k

21. 11. 2020 19:43

Když je hloupý Pepa z depa, tak se nic neděje, když jsou hloupé takové osobnosti, to to bolí... Oni oslovují vrcholného politika, aby zajistil nezávislost ČT, ale kdyby se mu něco takového podařilo, znamenalo by to, že ta ČT na politicích nezávislá NENÍ! Premiér na to prostě nemůže a NESMÍ mít žádný vliv. Od toho jsou zákony a zda byly tyto porušeny, to rozhodují soudy. Mají-li tedy signatáři pocit, že jsou špatné zákony, ať se obrátí na své poslance či senátory, pokud mají dojem, že zákony byly porušeny, mohou podat trestní oznámení či se přímo obrátit na soud.

0 0
možnosti

To je neuvěřitelné Pithart, Svěrák, Šabatová, Uhl, to si tihle vzpomněli na své bolševické kořeny a zase sem tahají svoje bolševické manýry.

Zákonně zvolená Rada ČT si podle téhle uřvané party nesmí vyměnit členy svého vlastního servisního orgánu Dozorčí komisi, kde není spokojená s jejími službami. Demokratická volba pro bolševiky neplatí, vyhodit je za hlasování, odvolat, donutit k rezignaci, to je absolutní popření demokracie, tahle parta si myslí, že si vyřve všechno a že bude rozhodovat namísto volených orgánů. Rv

0 0
možnosti

Rudé právo by to nenapsalo lépe;-€

5 0
možnosti

Když dám na jednu stranu jména signatářů dopisu a na druhou stranu jména těch ječících diskutérů zde, nebudu sice vědět, kdo má pravdu, nicméně si budu jist, komu více naslouchat.

0 0
možnosti

Ten tu nezávislost určitě zajistí:)

0 0
možnosti

Při pohledu na jména signatářů petice mám silný pocit že rada ČT rozhodla správně...

19 1
možnosti

Nechápu proč tak řvou,rozpočet se měnit nebude a vliv na nekončící pořad s Moravcem taky ne.

10 0
možnosti

Důvodně očekávají, pane Peroutko, že další kroky budou následovat.

0 2
možnosti

Když se dívám kdo to podepsal (buď pijavice přisáté na penězovod ČT, nebo ultralevicová sqadra) tak je evidentní, že Rada ČT dělá správné kroky. Jen houšť a větší kapky....

22 1
možnosti

Nezávislá ČT09;-D;-D;-D!! Vymést ten chlév!!!!!!

12 1
možnosti

Možná by měl opět zasáhnout Jan Spacák Ruml... 

6 1
možnosti