Diskuze

CNN Prima News přestane vysílat Hlavní Zprávy, budou jen na Primě

Televizní skupina Prima v příštích týdnech stáhne svou hlavní zpravodajskou relaci Hlavní zprávy ze CNN Prima News, dále ji bude vysílat už jen na stanici Prima, upozornil server MediaGuru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Na kanálu CNN Prima News není co optimalizovat. Primě bych snad mohl doporučit návrat ke zpravodajskému bloku, který bohužel skončil 1. srpna 2018. Měl hlavu a patu, krimi byly vyděleny a nemontovaly se do aktuálních zpráv ze světa i z domova.

0 0
možnosti
JH

Zvukuvý předěl mezi zprávami a 2 minutovým reklamním blokem je příšerný.Chtělo by to na tom zapracovat v profi studiu

0 0
možnosti
FV

V kontinuálním zpravodajském vysílání nemá stanice s takovým množstvím reklam šanci v situaci, kdy kontinuální zpravodajství vysílá stanice bez reklam (ČT24). Nicméně vzhledem k propojení se CNN má CNN Prima News mnohé unikátní pořady, které by jistě mnoho lidí bylo ochotno sledovat i obalených reklamami, ale jen "on-demand".

Primě bych proto poradil více se zaměřit na streamování konkrétních pořadů na internetu (web a speciální mobilní aplikace) podobně jako to dělá třeba Seznam.

0 0
možnosti
JB

J31a61n 76B50e66d15n27á60ř

7. 8. 2020 20:16

Prima CNN u mě skončila. Dal jsem jí spoustu šancí,ale to množství reklam a vysmátejch moderátorů mě uráží. Usínám zas u "nenáviděné "CT

0 0
možnosti
VP

Viděl jsem na to pompézní reklamu, viděl jsem v reklamě ty "supermoderátory", leč nepodíval jsem se doposud ani na minutu z vysílání tohoto "superkanálu".;-)

1 2
možnosti
LZ

Zpravodajská stanice bez hlavních zpráv. To je snad vtip roku. Dávám tomu projektu čas max. do konce roku.

0 0
možnosti
Foto

Je to stejný produktový kanibalismus jako třeba zprávy vysílané na ČT současně na dvou kanálech, stejně jako třeba ten Moravec v neděli. ČT si tím vlastně snižuje sledovanost. Základem jsou televizní kanály, pak teprve vysílatelé globálně.

0 0
možnosti
DK

Jako události dokážu pochopit že běží na ct1 i ct24 ale toho Moravce absolutně, ten by dle mě mel běžet jen na ct24.

1 0
možnosti
PH

Dal jsem tomu za poslední měsíc pár hodin a dle mého subjektivního soudu: Vesměs nepříjemní redaktoři (snad krom Štrunce), zřetelné liberálně-levicové zaměření, tuna reklam a otravného selfpromotion, nezajímavé pořady z anglosaského prostředí přebíraných od CNN, neschopnost kontinuálu, špatná kvalita obrazu (rozlišení) v DVB-T2, na studiu je vidět vyšší investice, což je fajn. Je znát, že po vyhození profesionálů z vedení zpravodajství to tam vede neschopná trojka amatérů. Orientace na bulvár ve spojitosti s levicově-liberálním světonázorem v Česku IMHO nemůže absolutně fungovat.

9 0
možnosti
Foto

Zastavte tu americkou propagandu!!!

0 1
možnosti