Diskuze

Střelba na migranty, předčasné volby ve hře a duel Jágr vs. Nedvěd

Sledujte Zprávy na iDNES.tv. Premiér v demisi Andrej Babiš poprvé připustil možnost předčasných voleb. Muž střílel z jedoucího auta po migrantech. Útok v Itálii si vyžádal několik zraněných. V duelu Benátek s Kladnem proti sobě nastoupili Petr Nedvěd a Jaromír Jágr. Připomeneme si také smutné výročí - před dvaceti lety zemřelo dvacet lidí po pádu lanovky do údolí. Zavinilo to lano, které přetrhla prolétající americká stíhačka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

No domnívám se, že jsou na v Evropě dva druhy názorů na soužití v rámci multikulturního obohacení. Jedni to považují za obohacení společnosti, druzí za bezpečnostní riziko. Není nic jednodušího než každého nechat žít podle sebe ve svém teritoriu a nenutit svůj názor a způsob žití všem. Na jedné straně vytvořit oblast multikulturní a na druhé straně zachovat etnicky homogenní oblasti a každému umožnit žít v oblasti nastavených pravidel, které odpovídají jeho světonázorů.

2 0
možnosti
LH

Ale díky odsouzeníhodnému útoku na migranty jsme se dozvěděli, že nějaký nigerijský ilegál zabil a rozřezal Italku. Italové se projevují jako pěkní xenofobové odmítající kulturní obohacení.

6 0
možnosti
MV

Takovéto reakce domácích Italů se daly čekat. Nikdo je nechce vyslyšet a politici vše, co migranti provádějí, bagatelizují a tváří se, že se nic neděje.

8 0
možnosti
PK

Proto to jsou politici. Kdyby nebagatelizovali, tak už politici nejsou.

1 3
možnosti