Diskuze

Zbavit Zemana pravomocí? Byl to pokus o puč, říká hradní kancléř Mynář

Kancléř prezidenta republiky Vratislav Mynář v exkluzivním rozhovoru pro MF DNES mluví o nápadu zbavit Miloše Zemana pravomocí, zdravotním stavu prezidenta i o účinkování Nory Fridrichové ve StarDance. „K čemu by mi bylo, kdybych držel pana prezidenta v Lánech a nepustil ho do nemocnice, jak se také spekulovalo? Moje funkce přece stojí a padá s tím, že je pan prezident v pořádku,“ říká v rozhovoru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

To novinari z idnesu dopreji prostor na "vykecavani" cloveku,ktereho chtel odstranit pred par tydny I Babis?

Nejspis to bylo od Babise velmi neprozretelne a oni to ted za neho jakoby zehli,kdyz mu daji takovy prostor.Jinak se ten mega rozhovor brat neda.

0 0
možnosti
TM

Pan Mynář vypadá jako hovado, chová se jako hovado, mluví jako hovado, asi to bude hovado. Moc se omlouvám, vypadá jako Švejk a uměl by ho asi nejlépe hrát. Pan Hrušínský se fakt moc snažil, ale nemohl tušit, že přijde ON.

3 1
možnosti
MK

Už si zase paňáček vyskakuje, protože má prezidenta pod kontrolou.

2 1
možnosti
Foto

I29v58a50n 38V16e60s50e82l72ý

10. 12. 2021 13:44

Ke svolání sněmovny na poslední možný termín (dle ústního vyjádření prezidenta na tom videu z nemocnice které přednesl s jistým radostným úšklebkem) nebylo jak tvrdí pan Mynář, cituji: "Navíc nebyl spěch, do ustavující schůze Sněmovny byl měsíc času." ale jen rozhodnutí prezidenta. On mohl novou sněmovnu svolat i na podstatně dřívější termín a nečekat na ten nejzašší možný. Prostě zdržování a zdržování aby nově zvolená reprezentace nemohla vykonávat mandát od voličů. Není naopak tohle prazidentský pokus o puč?

3 1
možnosti
Foto

To co tam předvádí ta hradní sebranka je kontinuální puč. Bez jakýchkoliv pravomocí stabilně ochromují chod státu.

3 1
možnosti
MK

Ten člověk je neskutečnej. Izoloval prezidenta, lhal a tajil pravdu, spolu s Ovcí předváděli týdny ohňostroj trapnosti a dovolí říkat v rozhovoru další tuny nehorázností, místo aby se styděl v koutě.

Doufám, že bude tvrdě platit za ty svoje dotační podvody a karma ho dožene.

4 1
možnosti
RK

Tenhle materiál bude v pekle dobře hořet...a dlouho

3 1
možnosti
RK

Každý, kdo chce pracovat a pobírat plat musí splnit kvalifikační požadavky a všechny potřebné náležitosti. Pokud je nesplňuje, nemá funkci či práci vykonávat. Tzv.kancléř ať mlčí, protože nemůže být kancléřem, protože měl být dávno odejit. Oproti tomuto bizáru se mu dopřává slov v médiích. Jako proč? Protože jsou tato média premiéra Babiše, kterému stále teče premiérský plat z našich daní stejně jako tomuto Mynářovi, který je tam jen proto, že náhodou unikl článku 66 vůči figuře prezidenta, který vše zaštiťuje protahováním potvrzením vlády? No potěž protěž...RvRvRv

1 0
možnosti
KF

K57a97r48e55l 67F93a29j83t

10. 12. 2021 10:05

Srovnávat v rámci argumentace počet voličů dvoukolové většinové volby vítězného zemana s počtem voličů kroužkujících voličů dobrovolného označování preferenčních hlasů jednokolové poměrné volby s desítkami stran o desítkách kandidátů, které navíc probíhají samostatně v řadě volebních okrsků to je opravdu "unikátní" ... věřme, že až tak nemoudrým snad není aby rozdíl nepochopil. To to totiž není ani obligátní míchání hrušek s jabkama, jako ovoce, ani jablek s bramborama, jako nějakých plodů, ale spíš jablek s elektrickýma koloběžkama ...

4 1
možnosti
ZV

Z61b18y79ň40a 58V60r63b37a

10. 12. 2021 10:03

Pokus o puč byl to, co jsi dělal ty, ty prolhaná nulo. :-/

6 1
možnosti