Diskuze

Obsah České televize je smrdutý koktejl, kritizoval Zeman

„Česká televize do smrdutého koktejlu přilévá neznalost a hloupost. Pořad Zprávičky jsou důkazem zaujatosti,“ řekl prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem. Zeman si stále trvá na tom, že dává vládě jedničku s hvězdičkou, ale ministerstvo průmysl a obchodu od něj dostává za nedodělanou energetickou koncepci pětku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR
ČP

Pokud bude Zeman nadávat na ČT, tak to dělají dobře. Na TV Barrandov nenadává, protože je servilní a mstivá jako prezident.

Nicméně ten dětský pořad o Palestině byla fatální chyba.

1 0
možnosti
PP

Nereste, kdo to rekl, ale co rekl a proc. To, co CT odvysilala, je totalni hnuj. I kdyby na to upozornil sam Lucifer, porad to bude hnuj

2 0
možnosti
DZ

Nejdříve dětské "péčko" a teď zprávičky?, tak určitý pozitivní progres to v jeho stavu je ;-D

0 0
možnosti
MH

Jinač "správičky bych nechal komentovat M. Augustovou. Má zkušenosti z moderování "Pionýrské vlaštovky" .

1 0
možnosti
MH

Nevážení novináři. Překrucujete slova jak se vám hodí. Pan prezident opravdu řekl "smrdutý" ? Lžete podle toho jak se vám to hodí. Jste stejní jako ta stoka ČT.

5 4
možnosti
JV

J42a92n 12V24e65r82n62e95r

14. 9. 2018 15:10

Kritika od posluhovačů TV Burandov opravdu sedí :-P

5 3
možnosti
AD

Zkušený reportér dobře zaplacený z povinných poplatků může poplivat i svatého a vychváliti peklo! Je zajímavé jak dlouho takový stav může většina v parlamentu ještě trpět?!?8-o;-(:-/;-D

2 2
možnosti
Foto

Pokud lidem jako je Zeman nebo Okamura vadí pořady 168 hodin nebo Reportéři ČT, je vidět, že Česká televize dělá svou práci dobře..

Ovšem se Zprávičkami na ČtD to fest podělali, to je pravda...

11 4
možnosti

to je snad slabý výraz...je to něco neuvěřitelného, takové lži cpát do malých hlaviček, vyhodit redaktorku, která to připravila, vypráskat všechny přikyvovače EU a české televizi sebrat poplatky,

5 4
možnosti

Když už někdo nadává na Zemana a Soukupa, že se otírají např. o Zprávičky, měl by napřed zkouknout malou ukázku, kterou bych si zde dovolil dnes ještě jednou uveřejnit pro estéty obhajující kvalitu publicistiky na našem veřejnoprávním médiu (tedy minimálně kvalitu publicistiky pro děti):

https://www.youtube.com/watch?v=A-13R1ezjT0

A myslím, že objevné sdělení moderátora, že "Gaza je Izraelem okupované palestinské území" nepotřebuje další komentář. Já osobně bych tedy autora ihned vyhodil. Pokud si takové "odborníky" platíme z koncesionářských poplatků...

Tady nepotřebují vykrákat za uši pánové Zeman a Soukup, ale někdo jiný.

A pro případné mínusáře bych si dovolil uvést, že na TV Barrandov se dívám tak maximálně na Kriminálku Istanbul a Big Bena. Místní publicistika jde mimo mě.

8 0
možnosti
RA

Už jim tam chybí jen že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí

Nějaká reakce z Izraelského velvyslanectví ?

0 3
možnosti
IV

"Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) poslala TV Barrandov pět upozornění na porušení zákona kvůli pořadům vlastníka televize Jaromíra Soukupa."

7 1
možnosti