Diskuze

Zemanovo samoděržaví. Kandidáti na ministry jsou servilní, zní kritika

Prezident Miloš Zeman hovoří v Lánech s jedním kandidátem na ministra za druhým a ti si poté před novináři pochvalují, jak plodná diskuze s prezidentem byla. To kritizují někteří politici. Vyčítají nedůstojnost jednání Zemana z „lánské budky“, druzí zase servilnost kandidátům nové vlády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J69a27n 46K36o79z10l58e63r

4. 12. 2021 14:41

Přestaňte s tím plkáním o servilitě, kandidáti velmi dobře ví že ministrem se stanou v okamžiku až složí slib do rukou prezidenta takže klídek sokolíci

1 0
možnosti
VH

Jednou servilita, navždy servilita, z toho se nikdy, dokud bude Zeman prezidentem, nevyhrabou.

4 1
možnosti
JV

Jéje, a jak šíleně rád by pan Fischer seděl v té kukani místo Zemana ;-D A Džamila? Kdo ji pořád vyhrabává? Té by měla lékařská komora za ty její diagnózy z novinových článků zbavit licence.

6 6
možnosti
JV

Hrdina protizemanovskeho odboje, pučista Fischer také?

10 1
možnosti
FM

Myslím, že na začátku je potřeba představit senátora Fischera. Na jeho „výkony“ dodnes vzpomíná řada pracovníků Kanceláře prezidenta republiky, kde pracoval na tiskovém a politickém odboru. Je až neuvěřitelné, v jakých kotrmelcích končí vše, na co ten pán sáhne. V Senátu je v legislativní oblasti aktivní málo, ale naopak v čerpání náhrad je aktivní až příliš. Drží například český rekord v nejdražším telefonním paušálu, čerpá na něj jako jediný plnou výši 60 tisíc korun. Jeho bizarní trestní oznámení na firmu, která jej měla údajně potají sledovat, policie smetla ze stolu. Ale jeho největší dílo, o kterém se v Praze dodnes vypráví, je z roku 2016. Tehdy nasliboval určité služby městské firmě Pražské strojírny, které jí měly pomoct uplatnit se na francouzském trhu, kde předtím působil jako velvyslanec. Pozor, je to firma městská, nikoli soukromá! Vůbec se to nakonec nepovedlo, ale stihl vyfakturovat milion korun. Ubytovával se na účet firmy v hotelech, létal po světě, vozil se taxíky. Dodnes se kolem toho vedou spory. Tenhle člověk, s takovým morálním kreditem a charakterem, si dovolí kritizovat prezidenta této země a našich občanů, že pracuje ve prospěch cizích zemí a mocností. Senátor Fischer jak vidno vždy pracoval jenom pro sebe a svůj prospěch.

3 navázané společnosti na osobu Pavel Fischer dostaly 53 dotací v celkové hodnotě 35 882 729 Kč.

5 3
možnosti
LJ

Fialu chápu, potřebují jmenovat vládu a to co nejrychleji. Každá jiná cesta je pomalejší. Pak už Zemana můžou ignorovat.

1 4
možnosti
JL

Nechápu,jak vás může rozčílit Zemanova kukaň.? Já stojím denně před kukaněmi.Vzdyť se všichni chrání před nákazou.Navíc, v nemocnicích je zákaz návštěv. Tak proč ten údiv.

Džamila, proboha odkud se zase vyhrabala? To už zapoměla co tu napáchala? Vám všem tady hezký celý prosinec a co k tomu patří.Honza.

10 2
možnosti
LH

Senátor Fischer , Džamilka a další znalci se rozčilují, že členové budoucí vlády nestačí intelektuálně na údajnou psychickou trosku. Je to pro voličstvo informace o budoucí vládě, na kterou ovšem nelze uplatnit ústavní článek 66. Senátor i jeho vůdce pepa vyskoč jsou v úzkých, co teď a co potom?!

10 9
možnosti
HU

Na tu hovadinu s údajnou intelektuální nedostatečnosti jste fakt přišel sám? To gratuluji

7 6
možnosti
PN

Však blaznuům se nedá odporovat. Si to tam odkejvou a až je jmenuje, můžou dělat ministry podle svého svědomí.

5 0
možnosti
LM

Jako volic Spolu jsem velmi mile prekvapen, ze budouci ministri se i pres zasadni rozpory s prezidentem v pristupu a mysleni snazi zacit vstricne a s cistym stolem. Pritom by to mel byt (a byval zaklad) - s tou tezce konfrontacni politikou vuci opozici zacal Babis a mel to jako trademark...za me osobne je smirnejsi pristup nove vlady lepsi

8 0
možnosti
PH

Proboha, proč se dává veřejný prostor nějaké, zřejmě duševně nemocné Džamile Stehlíkové? Prostě bizár!

10 9
možnosti