Diskuze

Vinu Rafaje ani Faltýnka dosud nedokázali, řekl Zeman. Nevěří Ištvanovi

Miloš Zeman se svěřil, že nehodlá odvolat šéfa Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petra Rafaje kvůli údajnému ovlivňování veřejných zakázek. Mimo jiné ho k tomu vede nedůvěra k šéfovi Vrchního státního zastupitelství Ivo Ištvanovi. O aktuální kauze a dalších tématech prezident mluvil v rozhovoru pro MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46i78ř83í 95R79o30d

25. 3. 2019 13:13

A když se jednalo o Nečase a Kalouska, tak Ištvanovi věřil. Zajímalo by mě, co udělal třeba v té době Kalousek, že musel MZ ustanovit úřednickou vládu a nikloliv politickou.

0 0
možnosti
LF

Zeman Ištvánovi nevěří.

To není sám a není čemu se divit. Obr akce a výsledek?? Hanba plivat. A takových při akci "Nagyová", co Ištvánovi nevěřilo, takových bylo, hlavně těch, kteří dnes to Zemanovi připomínají.:-)

A k tomu že měl Zeman jmenovat M.Němcovou se 101 podpisy premiérkou????

;-D;-D;-D

To by si dal. Vždyť to byla stejná neschopná grupa s pouhou výměnou premiéra. A že udělal dobře, bylo dokázáno po jmenování a konce "Rusnokovi úřednické vlády " ve volbách v dosažených hlasech ODS a TOP 09.

A ještě pro připomenutí. Kolik koaličních vlád pod ODS dokončilo čtyřleté volební období???? To je uvedeno pro ty, kteří můj příspěvek se rozhodnou mínusovat. To mímus prosím, ale budu rád, když k položené otázce dostanu odpověď.

1 a 2 vláda V.Klause

1 a 2 vláda M.Topolánka

1 vláda P.Nečase.

Samozřejmě ani další koaliční vlády pod ČSSD na tom nebyly lépe, ale je dáno, proč nedal Zeman příležitost Němcové se 101 hlasy.

1 7
možnosti
HV

Zrovna ohledně Nagyové si myslím, že chobotnice existovala, ale kdo svoji práci neodvedl dobře, byla Policie. Mohli najít spoustu důkazů, nejen kabelky

5 2
možnosti
MK

Tak ta poslední věta sedí úplně přesně nejen na Zemana, ale i na druhou hlavu té hydry, Klause.

6 1
možnosti
JS

Další důkaz Zemanovy nepříčetnosti...

Je na čase se toho šílence zbavit...!!

6 2
možnosti
MK

Pan prezident Ratajeovi a Faltýnkovi věří protože ještě neviděl rozhodnutí soudu, je mi to divné neboť dřív tvrdil že na politiky se presumpce neviny nevztahuje. Vlastně jsem zapoměl že jen blbec nemění své názory:-)

11 1
možnosti
LF

Zeman neříká že neviděl rozhodnutí soudu, jste již pane Kašpare daleko, Zeman říká, vinu Rafaje ani Faltýnka dosud nedokázali, je myšlena policie, ta po důkazech předává soudům.

2 0
možnosti
MP

Má cenu to číst? Mimo jiné v uplynulých dnech Zeman řekl, že volby slovenského prezidenta jsou svrchovanou událostí Slovenska. A zítra přijme Šefčoviče ...

15 1
možnosti
HU

Jste tady už příliš dlouho, než abyste mohli udělat něco dobrého. Ve jménu Božím, jděte!

To je naprosto výstižný výrok, to by si měl Zeman vzít k srdci a jít......... Nepřeji mu nic zlého, tak zatím stačí na Vysočinu

8 2
možnosti
MK

Proč zrovna k nám na Vysočinu když v Lánech je taky hezky

0 0
možnosti
BN

V budoucnu historikove odsoudi Zemana jako tragikomickeho, prolhaneho,stale priopileho presidenta,ktereho si v jiste dobe volici zvolili a to dokonce dvakrat po sobe.Bohuzel v dobe,kdy se ceska politicka kultura spolu s prolhanym predsedou vlady propadala az k uplnemu dnu.A potom,za mnoho let to normalni lide budou tezko chapat.

5 2
možnosti
JS

Když se mu to hodilo, aby vyměnil Nečasovu vládu za své kamarády, pak Ištvánovi ochotně věřil a na žádné rozsudky nečekal. Nekonzistentní jako vždy, vždy říká a dělá jen to, co se mu hodí.

16 2
možnosti
JB

J77a96n 69B21l83a18n75a

23. 3. 2019 18:54

Velmi zajímavý rozhovor s moudrým prezidentem panem Zemanem, 2x zvoleným moudrými občany krásné ČR

2 20
možnosti
FC

Zvolený bandou primitivních buranů.

14 3
možnosti