Diskuze

Miliardy stromů, méně pesticidů, opravy výrobků... Co zachrání Zemi podle EU

Země EU se shodují, že obnova po pandemii covidu by se měla zaměřit i na přírodu a planetu. Snížení emisí skleníkových plynů je jedním z cílů takzvané Zelené dohody pro Evropu. Ochranu životního prostředí podporuje většina české veřejnosti, dohodu však zná jen zhruba každý desátý. Jaké příležitosti přináší, analyzoval projekt České zájmy v EU.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

P17e42t72r 41F74i29l57i85p

27. 7. 2021 11:52

hezká EU masírka... celých 66% Z OBEZNÁMENÝCH to podporuje!

:-D škoda, že těch obeznámených je pouhá desetina :-D

tedy podpora je kolik? :-) no něco nad 6% :-D

a takhle se to dělá... leckdo se zamyslí - safra když to tolik lidí podporuje, to bude asi dobrý ne.... no... nebude ;-)

0 0
možnosti
JK

Lesy nejlépe zachráníme, když je vykácíme a ztopíme v elektrárnách místo uhlí. Sazenice pak dílem sežere zvěř a dílem v suchých letech zaschnou. Letos tedy měly štěstí na vláhu.

0 0
možnosti

Nesmysly lezoucí z EU jsou důsledkem neodbornosti tamních pochybných úředníků, kteří si myslí, že znečištění se zastaví na hranicích EU.

Dále neumí myslet v souvislostech, jinak by věděli, že dovoz z Číny má vždy vyšší emise než výroba v EU, protože je tam navíc znečištění produkované přepravou přes půl světa.

4 1
možnosti
MS

Ale oni to snad i vědí, jenomže se to nehodí do krámu, tak to zamlčují a jen buzerují nás nesmyslnými nařízeními, limity atd.

4 0
možnosti
RB

Dle diskuze je už většině jasné, co za fašistický spolek EU je.

Oni to prosadí, i přes naše mrtvoly. Němec bude chudý a my na východě budeme na úrovni KLDR.

Blázni se radují a běda těm, kteří přemýšlí.

Připadá mi, že (i s tím covidem) nemáme budoucnost. Bída a utrpení v demokratické totalitě.

5 1
možnosti
MS

Nebojte se. Pokud se nic nezmění, tak za pár generací tu bude stejně právo šáría a všichni, i původní obyvatelé budou vyznávat islám.

1 0
možnosti
PN

Tady v New Jersey sypou vsichni umela hnojiva pred barak jak o zivot. Dest to potom splachuje do more a nebo jezer. More si jakz takz zatim poradi, ale tam kde to tece do jezer je prusvih. Uz treti rok po dobe ve spouste jezerech roste jedovata rasa tak, ze musi byt zavrena pro koupani i rybolov. Mate barak u vody, ale nemuzete se ji dotknout. Hnus.

Ja mam sice travu mizernou, ale k necemu takovemu se nikdy nesnizim.

1 1
možnosti
TH

No jestli tohle projde tak poměrně dost lidí zdechne hladem.

8 0
možnosti
WJ

No , a bude po problému.

0 0
možnosti
Foto

Tenhle naivni blábol, který jen zničí konkurenceschopnost Evropy a zaváže nás Číně, je na revoluci a vyházeni z oken. Vše zdraží, chudí už dnes dotují auta a "zelené" technologie bohatým. Ten článek je příšerná reklama na zločin.

11 0
možnosti
MS

A nejhorší na tom je, že s tím nic moc nenaděláme, podobně jako s Mnichovskou dohodou v roce 1938.

2 0
možnosti
PT

Kdyby to mysleli vážně se snižováním emisí CO2, tak by se musel především zastavit růst populace ve třetím světě, Němcům zakázat spalování zemního plynu v elektrárnách a primární výrobu elektřiny zajistit pomocí množivých reaktorů, což je už dnes reálná technologie, která by zajistila lidstvu energii na tisíce let.

Tohle dnešní, že CO2 je strašlivý satanáš a jediné racionální řešení jádro, je satanáš ještě horší, a u růstu populace budeme dělat, že tady žádný problém není, to je čistokrevná ideologie, bez špetky racionality. Proč likvidovat naši ekonomiku s iracionálním snižováním CO2, když na jiných částech zeměkoule budou dělat opak, množit se jak kobylky a dožadovat se konzumu jako u nás, to je cesta, jak se utopit ve vlastním odpadu jak kvasinky v lihovém roztoku. Rv

4 0
možnosti
MS

Přesně tak. A když to nebude CO2, tak se vymyslí nějaký jiný strašák (NOx apod). Hlavně když to ponese a úředníček se bude opájet pocitem moci.

0 0
možnosti
PK

P23a68v14e95l 35K78ř94í31ž

26. 7. 2021 18:56

V tomto novém náboženství je za ďábla prohlášen CO2. Ovšem o tom co nás to bude stát se raději moc nehovoří, protože ten účet bude astronomický.

8 0
možnosti
PK

P96a67v26e36l 76K24ř34í97ž

26. 7. 2021 18:31

Komunisti plánovali na pětiletky. EU to dovedla k dokonalosti. Ale princip zůstal stejný. Plán se musí dodržet, byť by byl sebenesmyslnější.

7 1
možnosti
MK

No a tom planu se dohodly vlady clenskych zemi pomerne cerstve, orpavdu neni "dodrzovani nejakeho stareho nesmyslu"....

0 0
možnosti

P93e65t29r 61Ž57á36k

26. 7. 2021 18:29

Jasně že jsou potřeba miliardy stromů. aby bylo čím krmit bioplynky. Jak se děje už teď na západě, zatím je z Brazílie co dovážet.

3 1
možnosti